1 Kasım 2017 Çarşamba

Bahçe kapısı otomatik

Uzaktan kumanda el vericisi çoğaltılabilir. Sürgülü kapılarda uygulanan motorlar kapı açıklığına, kapı ağırlığına göre seçilir ve uygulanır. Elektrikli bir bahçe kapısı tesis edin ve evinizi bağlayın. SÜRME BAHÇE KAPILARI İÇİN REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR sürme kapı motoru, redüktörlü motor, yana kayar kapı , kumandalı bahçe kapısı , garaj motoru. GEARMOTORS FOR RESIDENTIAL SLIDING GATES.


Genellikle, apartman girişlerinde, villalarda, iş yerlerinde, stadyumlarda, büyük kapı girişi olana yerlerde özellikle okullarda kullanılmaktadır. Kullanıcıların maksimum güvenliği düşünülerek tasarlanmış otomatik Bahçe Kapısı , üzerindeki fotoseller sayesinde kapıya sıkışma gibi tehlike sorunlarını da çözmüştür. OTOMATİK KAPI FOTOSELİ-KAPI FOTOSELİ- BAHÇE KAPISI MOTOR FOTOSELİ-9TL. Kapı Dekorasyon Bahçe malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Hayatımızın birçok alanında değişik tür ve yerlerde kapılar kullanmaktayız.


Otomatik Panjur Sistemleri. Binalar, iş hanları, bahçeler , garajlar, hastaneler ve çok daha fazla sayabileceğimiz noktalarda sürekli bir takım kapılardan geçmekteyiz. Yana kayar bahçe kapısı , bahçe kapısının ağırlığına göre özel üretilmektedir. Bft, Nice, Faac Ve Somfy Yetkili Bayii. Bahçe kapısı motoru taktırırkken önemli bir etkende kullanıcı sayısıdır.


Bahçe Kapıları ve motorları nın hepsi yıl yedek parça garantisi vardır. Yani günlük kaç araç girip çıkacağı çok önemlidir. Buna göre motor seçimi yapılmalısı daha sağlıklı olacaktır. Bahçenizi daha şık gösterecek kaliteli bahçe kapıları. Kurulduğumuz günden itibaren, otomatik kapı sistemleri, bariyer sistemleri, otomatik panjur sistemleri, otomatik kepenk ve garaj kapısı sistemleri konularında hizmet veren şirketimiz uzman bir kadroya sahiptir.


Kremiyer dişli üzerine monte edilen sviç aparatları motor dişlisinin üzerindeki sviç yayına çarpası ile durmasını sağlar. Bahçe Kapısı Sistemlerini yağışlı, soğuk ya da sıcak günlerde aracınızdan inmeden ve elle açma zahmetini çekmeden bir tuşa basarak kullanma imkanına sahipsiniz. Yana Kayar Bahçe Kapısı Yanakayar Bahçe Kapısı. Tüm İstanbul geneli otomatik bahçe kapısı tamir hizmeti vermekteyiz.


Hangi marka olursa olsun teknik destek sunuyoruz. Kollu bariyer, mantar bariyer ve otopark bariyerlerinin tamiri ve servis hizmetini yapmaktayız. WE ARE PRESENT ALL OVER THE WORLD.


Search on the map all our branches. Where applicable you can directly access the local site, or you can see our. Analiz, teşhis ve uygulama sıralaması ile çalışmaların yapılması şık, kullanışlı. Plaka tanıma sistemi, HGS sistemi gibi izin verilen durumlarda kapı otomatik çalışabilmektedir.


Yaklaşık projemizde otomatik kepenk, fotoselli kapı , panjur, garaj kapısı ve bahçe kapısı motoru ürünlerinin hizmetini aldık. Zamanında hızlı çözümlerle projelerimiz de vazgeçilmez firmalar arasındadır. Başarılarının devamını dilerim.


Kayar tip bahçe kapıları hızlı açılış özelliği ile zaman kaybını asgari düzeye indirgemektedir. Yabancıların izinsiz girmelerini engelleyerek güvenli bir ortam ve güzel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bahçe kapıları apartman önü demir kapılar gibi kanatlı ve yana kayar kapı motoru olmak üzere kapılarınızı otomatik hale getiriyoruz.


Br Kapı bahçe kapısı , fotoselli kapı ve otomatik seksiyonel kapı hizmetleri verir. Bahçe kapıları İstediğiniz görüntüde yapılması mümkündür ve istediğiniz özelliklerin eklenebilmesi mümkündür. Tüm kapı sistemlerimize otomatik sistem eklenebilmektedir. Kumandalı kapılar günümüzde yoğun olarak kullanılmaktadır dilerseniz sizde kumandalı kapı yaptırabilirsiniz.


Yana kayar otomatik bahçe kapıları ve dairesel tip otomatik bahçe kapıları sektörde en çok kullanılan ve tercih edilen otomatik bahçe kapısı türleridir. Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres. Turnike ve Kartlı Geçiş Sistemleri. Hörmann bahçe giriş kapısı motorları, devreden çıkarma otomatiği sayesinde, açılmanın ve kapanmanın her evresinde güvenilir şekilde çalışır.


Bahçe kapısı otomatik

Bu sayede garaj kapısı karşısına çıkan ani engellerde durur. Kişi ve cisimleri temassız algılayan fotoseller ilave emniyet sağlamaktadırlar. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız.


Herhangi bir mekana girişte o mekanın kalitesini ortaya koyan kapılar günümüzde titizlikle işlenmeye başlamıştır. Kapınızın kanat genişliği, kapının ağırlığı, kapının kullanım sıklığı ve açılma hızı seçenekleri en uygun motor seçimi için işinizi kolaylaştıracaktır. Genellikle yana kayar olarak yapılır fakat kayma yerleri olmayan mekanlarda iki yana veya tek yana açılan kanat şeklindede uygulama yapılabilinir. Panjurlar, bahçe kapıları , alarmlar, garaj kapıları ve home motion olanaklarına yönelik tüm Somfy çözümlerini keşfedin.


Bahçe kapısı otomatik

Siber Yapı bahçe kapısı motorları. Fabrika, site, okul, hastane ve bahçe kapılarında güvenliği karşılamak amacı ile kullanılan modern bir çözümdür. Alanında uzman ekibimiz ile kısa sürede kalıcı ve pratik çözümler üretiyor ve müşterilerimizin hem parasını hem de zamanını koruyoruz.


Fotoselli Kapı , Bina giriş kapıları , Hızlı Pvc Branda Kapı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar