30 Kasım 2017 Perşembe

Porte bello

Bazı tatil yerleri ilk bakışta sizleri kendine bağlar ve şüphesiz görkemli Porto. Yeni haftaya sağlıklı, enerjik ve lezzetli başlayın! Bilardo oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Porto Bello Hotel Resort Spa herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.


Tesis adet kapalı restaurant ile misafirlere özel hizmet sunmaktadır. Antalya’daki tatiliniz boyunca sizlere bir cok farklı gösteri sunuyoruz. Toggle navigation Üye Ol Giriş Yap.


Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Kredi kartı veya havale işlemi ile rezervasyonunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Otelde sunulan yiyecek ve içecekler oda ücretine dâhil olduğu için her şey dâhil sisteminde ücretler daha yüksektir (bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir).


Fransız mimarisi ile modern olanakları birleştirmektedir. M Migros km uzaklıktadır. Bu tesis, Antalya şehir merkezinden yalnızca km mesafede bulunmaktadır. Luxury-minded guests enjoy the dining options.


Konyaalti Beach is minutes away. Yabancı alkollü içkiler ve taze sıkılmış meyve suları ve odalardaki mini barda bir adet su dışındakiler ücretlidir). Established during the Spanish colonial perio it functions as the seat of Portobelo District. Welcome to Portobello Roa the world’s largest antiques market with over 0dealers selling every kind of antique and collectible. Toplam tutar rezervasyon yapıldıktan sonraki herhangi bir tarihte otel tarafından tahsil edilir.


Porte bello

Breakfast, WiFi, and parking are free at this hotel. People named Porte Bello. Diş Hekimi Firuzan Küçük Liman Mahallesi 32. This hotel is situated km away from Antalya Museum.


La Marina Vallarta de Puerto Vallarta es el lugar perfecto para pasar disfrutar de una tarde visitando las numerosas tiendas y galerías de arte, aquí mismo se puede disfrutar de un magnífico plato de cocina italiana además del excelente servicio del Restaurante Porto Bello. Originally a small pizzeria, we have expanded our dining room along with our menu, to include delectable specialty pasta, meat seafood entrées. Cookies Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Tesiste lostra, konsiyerj, döviz alım-satım ve oda servisi gibi hizmetler mevcuttur.


Yürüyüş için son derece uygun. Alışveriş merkezine km mesafede. Merkezi konumu sayesinde otele bağımlı kalmıyorsunuz. Açık yüzme havuzu palmiye ağaçları ile çevrilidir.


Otelde ayrıca, son teknolojiye sahip kardiyovasküler ekipmanlar içeren modern spor salonu bulunmaktadır. Lüx Türk hamamı ve SPA merkezinde ruhunuzun dinlendiğini hissedeceksiniz. Plaj voleybolu, tenis, su sporları ve fitness merkeziyle tatilde de formunuzu korumanın en eğlenceli yolunu Porto Bello ayrıcalığıyla yaşayacaksınız.


Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Porto Bello Otel’in çalışma sistemi oda kahvaltı, yarım pansiyon, herşey dahil, ultra herşey dahil, kahvaltı salonu, pastahane, kafeterya, lobi bar, snack bar, havuz bar, vitamin bar, btro. Türk Mutfağı, italyan Mutfağı, vejetaryen mutfağı, deniz ürünleri mutfağı ve. Yurt dışı ve Yurt içi turlarımızla sizleri dilediğiniz yerlere taşıyoruz. Türkçe rehberlik hizmeti ile Yurt dışını rahatça gezebiliyorsunuz.


Max Occupancy: Persons (min. adults: max. children: 2) When your room plays a large part of your holiday these suites are the right choice. With a calming decor the suite sleeps up to 4. Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim. Butik ve kompakt bir otel olan Porto Bello Resort Hotel, denize m mesafede. Tesis, havaalanına km mesafede yer alıyor.


Porte bello

Maraton, Start alanına yaklaşık km uzaklıktadır. Genel Bilgi Akdeniz misafirperverliğini en mükemmel şekli ile sunar. Resting on Mykonos` sunset point, with less than minutes walking distance from the Old Port and 5-minutes drive from all the beautiful beaches on the islan stands the Portobello Boutique Hotel, facing breathtaking, romantic sunsets over the Aegean Sea. Uygulamada Aç Tatil Sepeti. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Yılbaşı Programı henüz eklenmedi. Migros Avm, Antalya - Porto Bello Antalya arası mesafe süre olarak yaklaşık dakika sürecektir. Book Antalya hotels at best prices with YolTarifi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar