15 Kasım 2017 Çarşamba

Sürgülü cam kapı sistemleri

Sürgülü cam kapı sistemleri

Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar. Cam kapıları siz nasıl arzu ederseniz isteğinize uygun olarak imalat ve montajını yapıyoruz. Cam kapı sistemleri ofislerde oda bölmelerinde en çok tercih edilen sistemdir. Eğer sürgülü kapıyı, balkona yaptıracaksanız ve özellikle balkonunuzdan güzel bir manzara görülüyorsa, camların geniş tutulmasında fayda var. Tabandan tavana cam sürgülü kapı manzaranın olabildiğince görülmesine olanak tanır.


Sürgülü cam kapı sistemleri

Duvar, tavan, cam , gömme. Kendine özgü ve tamamlanmış sistem çözümlerimiz özellikle enerji verimliliği ve fonksiyon konularında ikna edicidir. Sürgülü kayar sistemleri.


Sitemizde yer alan tüm kapı modelleri uygulanabildiği gibi komple cam kanat sistemlerde yapabilmekteyiz. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla duvar dışı ve duvar içi sürgü kapı modelleri görülmektedir.


Sürme Cam Kapak Sistemleri Masa Rayları ve Sehpa Mekanizmaları Su Armatürleri Klasik Bataryalar Mix (Aç-Kapa) Bataryalar Duş Takımları Musluklar. MEPA SKS C SÜRGÜLÜ KAPI SİSTEMİ (RAY HARİÇ) MEPA. Ofis dekorasyonu ve ev dekorasyon u için son derece uyumlu olan bu cam kapı modelleri farklı fiyat ve ödeme seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Fabrika: Çankırı Yolu km. REHAU, Cam Kapı Sistemleri konusunda bilinen bir çözüm ortağıdır.


Fıratpen sürgülü pencere fiyatları ise daha uygundur. CAM VE AKSESUAR aynı olarak sayarsak 6tl fıratpen marka sürgülü pencere fiyatı tutar. Farklı markalarda aşağı yukarı aynı tutar.


Sürgülü cam kapı sistemleri

Pimapen sürgülü kapı fiyatı. Peki genişlik ve yükseklik değiştirelim. CoCa CoLa Cans أفضل من أي وقت مضى - Duration: 8:39. Cam balkon modelleri ile ilgili daha fazla dekorasyon fikri almak isterseniz bu yazımızı da inceleyebilirsiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Yani dar yerler için sürgülü kapı modelleri kullanırsanız size daha rahat bir alan bırakır. Kayma özelliği prensibine sahip olan bu yapılar estetik açıdan da son derece şıktır. Genel sürgülü kapı uygulaması ile yukarıdan bir mekanizma ile asılarak iki yönlü ya da tek yönlü kayması sağlanan düzenekler içeren bu kapılar son zamanların en güzel kapı modelleri arasındadır. Ayrıca seçeceğiniz sürgülü ahşap kapılar için farklı malzemeler de bulabilirsiniz.


Başka bir uygulama alanı da ofisler. Görselde modern ve geniş bir giyinme odasına ait sürgülü cam kapıları görüyorsunuz. Dekorun stiline ve temasına dört dörtlük uyum sağlayan camlar mükemmel bir giyinme odası dekoru oluşturmuş.


Projenize özel onaylı kapı tasarımları hazırlıyoruz. Birsan Kapı Kilidi ve Aksamları Pazarlama İth. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir. Ayrıca kapılar için gerekli metal aksesuar ve sarf malzmelerinin üretimini yapar ve talepler için tedarik sağlar.


SÜRGÜLÜ CAM BALKON SİSTEMLERİ : Üretici : AKAR CAM BALKON: Ürün Özellikleri:. Ev dekorasyonunda son bir kaç yıl içerisinde kullanımı artan, sürgülü kapı modelleri. Biz sizler için farklı alanlarda kullanılmış sürgülü kapı modellerini bir araya getirdik. Resim galerimizi ziyaret ederek sürgülü kapı modellerini inceleyebilirsiniz. Cam sistemlerin aksesuarlarında paslanmaz malzemeler kullanılır.


Sürme cam sistemleri , sürgülü cam , sürgülü cam sistemleri olarak da bilinmektedir. Sıcak bir görünüme ve ses yalıtım özelliğine sahip olmaları nedeniyle, iç mekanda ahşap kapı modelleri arasından seçim yapmak daha iyi sonuç veriyor. Ayrıca şeffaf veya buzlu cam kapılar , evin daha modern bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.


Modern ve şık görünümlü bu kapılar evlerde ve ofislerde iç mekanlarda çok tercih edilen tasarımlar arasında yer almaktadır. Dekorasyon tarzına uygun canlı renklerin ve desenlerin yanı sıra en çok tercih edilen sürgülü kapı sistemleri cam ve ahşap olan tasarımlardır. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri. Panjur ve Kepenk Sistemleri. PVC Perde ve Aksesuarları.


Kayar Kapı Otomasyon Sistemleri. Kanatlı Kapı Otomasyon Sistemleri. Otomatik Cam Kapı Sistemleri olarak, verdiğimiz hizmetlerde kalitemiz ile ön plana çıkmayı vizyon olarak benimsemiş, her projeyi en ince detayına kadar önemseyen uzman kadrosu ile kaliteden ödün vermeden siz değerli müşterilerine hizmet etmeye devam etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar