2 Kasım 2017 Perşembe

Panjur imalatı

Sağladığı ısı, ses yalıtımı ve ekstra hırsız emniyeti sayesinde Shutterbox panjur sistemleri uygulandığı yapıya değer katar. Panjur Sistemlerinin Genel Özellikleri. Yan kapak ve orta yataklar üzerinde bulunan pimler sayesinde kolay ve hatasız montaj imkanı sağlar. Akseki Yapı’nın panjur ve kepenk üretim ve imalatı , A. SEZGİN MENFEZ merkez istanbul olmak üzere Türkiye sınırlarına ve dışına menfez ve panjur satışı yapmaktadır.


Evinizin yapısına ve dekorasyonuna uygun, istediğiniz renklerde, kaliteli malzeme, üstün işçilik kullanılarak ürettiğimiz panjur sistemlerimiz ile hizmetinizdeyiz. ANA SAYFA HAKKIMIZDA REFERANSLARIMIZ TEKNİKBİLGİLER İLETİŞİM. OTOMATİK KEPENK OTOMATİK PANJUR GARAJ KAPISI SANAYİ TİPİ END. Firmamız, pvc doğramadan panjura, sineklikten katlanır cam balkona, ferforje demir doğramadan alüminyum küpeşteye, çatı ve ses izolasyonundan otomatik bahçe ve garaj kapılarına kadar pek çok uygulamay. Kadıköy, Bostancı, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla Bölgesinde ve Tüm Anadolu Yakasında Hizmet vermekteyiz.


Ali Usta İstanbul Anadalolu yakası ATAŞEHİR - İÇERENKÖY - KADIKÖY - BOSTANCI bölgesinde hizmetinizdedir. Sineklik Stor Sineklik, menteşeli Sineklik, Sürmeli sineklik sistemleri. Firmamızın üretimini yaptığı bütün panjur sistemlerinin malzemeleri ve işçiliği üç yıl garantilidir. Biz üretiyoruz yaptığımız işçiliğe güveniyoruz. ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME.


Kepenk ve panjur motorlari çalistirmak üzere özel tasarlanmis bir üründür. W olmak üzere iki güç seçenegi sunulmaktadir. Giris ve Çikis gerilimi 2V , frekansi Hz `dir. Elektrik kesintilerinde max.


Köknar Metal Makina İnşaat San. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. BLOG HABERLER Dağlar Plastik San. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Proin porta aliquet metus non maximus. Nam lacus massa, malesuada mattis lobortis vel, vestibulum a lorem. Yaptığımız panjur sistemleri üç yıl garantilidir. Altımetrelik boylar hâlinde satılır. Kaliteli malzeme ile yapılan panjur imalatı daha uzun ömürlü ve kullanımı kolay olur.


K:Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul. Pimapen plastik pencere imalatı yapmaktayız montaj sonrası resimler için sosyal sitede çeşitli örneklerimize bakabilirsiniz. Firmamız, kaliteli, garantili, günün koşulları, teknolojisine uygun ekonomik ve dayanıklı panjur imalatı yapmaktadır. Otomatik Kapı ve Kepenk İmalatı. Poliüretan dolgulu panjur profilleri sadece ısı ve ses izolasyonu sağlamakla kalmaz,aynı zamanda hırsızlığa karşı da etkili bir koruma sağlar.


Panjur imalatı

Ahşap pencere, ahşap doğrama, ahşap panjur imalatı sizin talepleriniz ve ihtiyaçlarınız belirlendikten sonra, kullanılacak alan ve iklimin özelliklerini göz önüne alarak bizim size olan önerilerimizle yapılamaktadır. Her türlü panjur imalatı ve tamiri yapılır. Bizlere her model otomatik motorlu panjur sistemleri imalatı , satışı, montajı, tamiri için ulaşabilirsiniz. Ayrıca iş yerimizde metal parçaların boyanması için elektro statik boya fırınımız bulunmaktadır.


Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 1mm ve 2mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x2mm ve 200x2mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Prensibimiz yaptığımız işlerden müşterilerimizin memnun kalması ve bize yeni müşteriler kazandırmalarıdır.


Panjur imalatı

Uzun ömürlü Bahçe şemsiyeleri imalatı Akbrella dış mekan metal masa sandalye takımı, rattan oturma grupları, ahşap bahçe mobilyası ürünleri online toptan ve perakende satışı yapan firma tüm ürünlere yıl kullanım garantisi vermektedir. Ankara panjur tamir ekibimiz, manuel ve otomatik panjur arızalarında hizlı ve kalıcı çözümler üretir. Motorlu panjur imalatında önemli olan uygulama yapılacak yerin düzgün ve net ölçülerinin alınmasıdır. Alınan ölçülere göre imal edilen panjurun, yerine takılması ve hatasız çalışması için ölçü çok önemlidir.


Telif Hakkı : Bu site, firmaların, kurumların, kuruluşların ve diğer mekanların adres, telefon, koordinat gibi iletişim bilgileri ile, tanıtım metinleri ve kullanıcı yorumlarından oluşmaktadır. Ham Naturel (boyasız, verniksiz) haldedir. Farklı boyut seçenekleri bulunmaktadır.


Panjur imalatı

Firmamız lambri, panjur , doğrama profilleri ve özel profillerin kalıp imalatı ile hizmet sunmaktadır. Ekstrüzyon Kalıp İmalatı. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Sınıf kaliteli ürün imalatı ve uygulama hizmeti ile uzun ömürlü işler sunmaktayız. Sitemizin giriş katlarında dairelerimizin hem güvenlik hemde güneşlik görevi gören çelik panjur kepenkleri taktırdık, sorunsuzca çalışmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar