27 Kasım 2017 Pazartesi

Mekanik dış cephe kaplaması

Taşlar, özellikle çok katlı binaların dış cephesine, yapıştırma yöntemi ile asla monte edilmemelidir. Farklı malzemelerin ısı farklılıklarından doğan genleşme ve büzüşme, binada oluşabilecek oturma ve deprem gibi etkenlerden dolayı, yapıştırma yöntemiyle monte edilen taşın düşme. Dış cephe kaplamaları konutlara zarar veren yağmur, rüzgar, kar, güneş gibi dış hava koşullarına karşı etkin bir koruma. Uzun yıllardır mimarinin olmazsa olmazı olan doğal taşlar, binaların dış cephelerinde kaplama taşı olarak ve çevre düzenlemelerinde dekoratif malzeme olarak kullanılagelmiştir.


Doğal Taş Cephe Kaplama Bağlantı Elemanları. Traverten mekanik Dış cephe Kaplama yapılması ( Dolgulu Honlu ) ARDANUÇ HÜKÜMET KONAĞI ARTVİN. Gri Doğaltaş, Dış cephe mekanik Kaplama yapılması.


Bazalt, Döşeme, Basamak yapılmasaı. Limra taşı, Dış cephe , mekanik Kaplama yapılması. YÜKSEK TEKNOLOJİ ARAŞTIRMA MERKEZİ. Dış cephe imalatlarında, her türlü kaplama malzemesi altında (metal kaplama , yalı baskı, ahşap kaplama , dekoratif tuğla kaplama , vb) backerboard olarak kullanılır.


Tüm saçak altı uygulamalarında kullanılır. Dış cephe kaplamasında tercih edilen mekanik cephe kaplamaları , yapı üzerinde uzman ekipler tarafında dış cephe keşfinin yapılmasıyla başlayan süreç ankraj hesabı yardımıyla kullanılacak kaplamanın seçilmesiyle devam etmektedir. Tüm dış cephe kaplama malzemelerinde olduğu gibi, ürünlerimizde de dış mekan şartlarına en uygun renk seçiminin yapılması gereklidir.


Teknik uygulama birimimizden gerekli tavsiyelerin alınması uygun olacaktır. Zengin renk ve uygulama seçenekleri ile oteller, hastaneler, iş merkezleri gibi binaların dış cephelerinde yüzey kaplaması olarak mekanik montajlı bir şekilde uygulanır. Binanın dış cephesinin aşınmaya, eğilmeye ve kimyasallara karşı dayanıklı olmasına yardımcı olmaktadır. Dış cephe yüzeyine profil döşeyerek yapılan uygulama şekli ile yüzeyde bulunan girinti ve çıkıntılarında önüne geçilebilmektedir. Mekanik cephe kaplama uygulamasında, kaplama.


Döşeme basamak denizlik kupecte alt yapı. Ancak yağmur yağdığı zaman içeriye su gelmektedir. Bunun onarımı istenmektedir. Granit döşeme esnasında teknik.


Dış cephe elemanlarında kullanılacak gövde ankraj elemanları AISI 3kalite veya karşılığı paslanmaz çelikten imal edilmiş ve bu iş için üretilmiş orijinal tip. Seramik cephe kaplama sistemi Yüksek aşınma ve darbe dayanımı, düşük su emme özelliği, leke tutmaması, kolay monte edilebilmesi, dış hava şartlarına dayanıklı olması, çok sayıda renk ve ebat seçeneğine sahip olması gibi özelliklerinden dolayı iç ve dış cephelerde tercih edilen malzemelerdendir. Kapalı derz sistemi ile estetik görünüm Konstrüktif boşluk ile bina dışı tesisat şaftlarını yerleştirebilme Yüksek üretim hızı Uzun kullanım ömrü ve sürdürülebilirlik Güvenilir ve sağlam. Light Traverten türünde mekanik honlu dış cephe kaplama çalışması.


Denizli traverten kullanılarak yapılan dış cephe kaplaması Denizli traverten kullanılarak yapılan cilalı yüzey dış cephe kaplaması. Bunlara ek olarak binaların dış cephelerinin dış etkilere karşı koruyuculuğunu arttırarak binaların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Binanızın ömrünü uzatmak, değerini korumak ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için dış cephe kaplama sistemlerinin gerekliliğine önem vermelisiniz. Bu sistemde her taşın ağırlığı bina yüzeyine münferit olarak aktarılmaktadır. Dış Cephe traverten mermer doğaltaş kaplama işlerinde ısı yalıtım sistemiyle beraber kullanılabilmesi.


Dış Cephe Kaplama Elemanları ve Malzemeleri Yapı üzerine kaplama çalışması uygulanırken kullanılan elemanlara ve kaplama için kullanılan malzemelere denilebilir. Havalandırmalı dış cepheler mekanik ankaraj elementlerinin avantajını sunan yüksek performanslı bir bina giydirme çözümüdür. Kaplama malzemesi ile mekanik birleştirme arasındaki bağlantılar sayesinde tasarım yükleri strüktürel duvara etkin bir şekilde transfer edilerek güvenli ve emniyetli bir cephe sunar. Her türlü binanın iç mekan ve dış cephe kaplamasında kullanılan Betopan dış cephe kaplama levhaları, Betopan tarafından önerilen kurallara uyulması durumunda cepheyi uzun yıllar korurken yapının cephe mimarisinde değişikliklere olanak sağlamaktadır.


Mekanik dış cephe kaplaması

Bu ürünler Inox (paslanmaz) Aluminyum, Galvaniz kaplama , geomet kaplama vb olarak sıralanabilir. Seramik Cephe Uygulama yöntemleri proje detaylarına gore degisiklik göstermektedir. Sprey Poliüretan Köpük uygulaması ile ısı yalıtımı gerçekleştirilmiş dış cephe üzerine son kat olarak uygulanan dekoratif kaplama seçenekleri (sıva-boya, kompozit dış cephe giydirme, granit veya doğal taş kaplama vs.) yapıyı suya, mekanik etkilere, aşınmaya ve güneşin ultraviyole etkilerine karşı korumuş olur. Hem sizi bilgilendirelim, hem de sizin için en iyi projeleri hazırlayalım.


Siz de hem zamandan hem de paradan tasarruf edin. Dolayısıyla, Belçika Benor ve Avrupa CE standartlarına uygun olarak, cephe tuğlalarıyla aynı özelliklere sahiptir. Ayrıca hafiftir kullanımı kolaydır. Bu kaplama tuğlalarını dış duvarınıza uygularken, kalınlığının az olması sayesinde, pencerelerin ve kapıların normal detaylarının korunması avantajı ortaya çıkar. Mermer yapısal ve dekoratif pek çok uygulamada kullanılmaktadır.


Dekoratif ve mimari kullanım alanları. AGS Metal Giydirme Cephe Sistemleri AGS Metal, dünya genelinde kendine ait adet sistem, faydalı model ve patentli ürünleri ile giydirme cephe sektöründe hizmet vermektedir. Sprey poliüretan köpük uygulaması ile ısı yalıtımı gerçekleştirilmiş dış cephe üzerine son kat olarak uygulanan dekoratif kap­lama seçenekleri (sıva-boya, kompozit dış cephe giydirme, granit veya doğal taş kaplama vs.) yapıyı suya, mekanik et­kilere, aşınmaya ve güneşin ultraviyole etkilerine karşı ko­rumuş olur. Tarihi binaların sağlamlık sırrı ‘Küfeki taşı’ nda gizli! Rutubetli veya rutubet oranı giderek artan dış cephe duvarlarda mekanik koruma ve nem önleme uygulamaları tamamlanmadan ısı yalıtımı uygulaması yapılmamalıdır.


Uygulama esnasında ısı yalıtım levhaları, uzun süre açık şekilde dış hava şartlarına maruz. Kalesinterflex, cephelerde istenilen modülasyonda tasarım yapabilme özgürlüğü sağlar. Binaya getirdiği yük çok az olduğu gibi, esnekliği sayesinde belirli çapa sahip, dairesel formdaki binaların dış cephelerinde de cephe uygulaması yapılmasına olanak tanır.


Hekim Yapı iç ve dış cephe kaplama sistemlerinde kullanılan fibercement doğal çimento levhalar, çatı ve cephe panelleri, fibercement sandviç paneller, EPS yalıtım ve enjeksiyon ürünleri, EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar panelleri üreten sektörün öncü ve lider kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar