26 Kasım 2017 Pazar

Paslanmaz cam tutucu

Paslanmaz cam tutucu

Artık cam aksesuarlarını yaşam alanlarının tümünde görebiliyoruz. Teknoloji geliştikçe ve artık özgün tasarım arayışı artarak devam ettikçe camın da kullanım alanları bu minvalde artmakta. Kar paslanmaz tarafından yüksek kalite üretim ve titiz işçilik ile üretim yapılmaktadır. Argesan, cam kapı, cam tutucu , cam bölme, cam saçak, cam bağlantı elemanları, paslanmaz bağlantı elemanları.


Paslanmaz cam tutucu

Merdiven Korkuluk Sistemleri , Cam Bağlantı Elemanları üretimine geçmiştir. OSMpaslanmaz’ın uzman bilgisiyle kendi atölyelerinde üretilen bu aksesuarlar, yüksek kalite paslanmaz ham madde kullanımıyla üretilir ve pürüzsüz bir şekilde kullanılabilir hale gelir. Korkuluk sektörü çok kapsamlı bir sektördür günümüzde artık bir çok alanda kullanılmaktadır. Güvenlik önemi artığı günden bu yana korkuluklarda önem çok artımıştır.


Cam tutucu aparatları içinde en çok tercih edilenlerin başında spider cam tutucu gelmektedir. Ayrıca firmamız paslanmaz spider satışı yanı sıra, paslanmaz cam korkuluk alanında modelleme, üretim ve montaj hizmeti de vermektedir. Tüm cam korkuluk çalışmalarında olmazsa olmaz paslanmaz korkuluk aksesuarı olan cam tutucular Özay PAslanmaz tarafından yüksek kalite standartları ve titiz işçilik ile üretilmektedir. Noktasal Cam Tutucularımız tamamen kendi üretimimizdir.


Paslanmaz cam tutucu

Spider cam tutucular, transparan giydirme cephe sistemlerinin en önemli aksesuarıdır. Firma olarak spider cam tutucu modelleri üretimi ve satışı yapmaktayız. ACK - 1- Açılı Cam Tutucu. Merdivenlerde kullanmak için açılı, sahanlıklarda kullanmak için düz cam tutucu modelini seçebilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı korkuluklar ve tırabzanlar, kelepçeler.


GR-KORKULUK CAM TUTUCU. Cam bağlantısında camı sabitlemek amacı ile yapılan aparatlara cam tutucu denir. Firmamız cam tutucu aparatlarını sipariş üzerine yapmaktadır.


Sipariş vermek veya bilgi almak için aşağıdaki iletişim adreslerinden bize ulaşabilirsiniz. Tüm paslanmaz cam tutucu ürün gruplarımızda olmazsa olmazımız ürün kalitesi ve iş güvenliğidir. Yukarıda paslanmaz cam tutucu modellerini gördüğünüz ürünlerimize atölyemizde bulunan stoklardan anında teslim alabilirsiniz. Cam Tutucu modelleri, Cam Tutucu çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. MCTS - 0CAM TUTUCU fiyatları için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


PASLANMAZ CAM TUTUCU CTT 02. Herhangi bir paslanma olmamaktadır. Cam tutucu fiyatları konusunda sektörün en uygun fiyat tekliflerini alabileceğiniz iletişim formumuz sayfamızda yer almaktadır. Ayrıca korkuluk aksesuarları olarak paslanmaz cam bağlantı parçaları, spider cam tutucular, paslanmaz konnektör bağlantıları, spider l cam tutucular, cam kolon bağlantı aksesuarları, noktasal cam tutucular ve flanş ve ankrajların üretimi ve satışı yapılmaktadır. Ev Ürünler cam , paslanmaz çelik, cam tutucu braket adaptörler.


Paslanmaz kalitesiyle üretilmektedir. Cam korkuluk sabitleme noktasal cam tutucu. Düz Başlı Mafsallı Cam Tutucu.


Firmamız bünyesinde kaliteli, şık aynı zamanda uygun fiyata birçok cam tutucu bulabilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Bu ürün için henüz herhangi bir yorum yazılmamış. Cam Tutucu cam montaj aparatı ile cam montajı konusunda en büyük yardımcınız. Yapılarında estetik tasarıma ve farklılığa önem veren kullanıcılar için tasarlanan, yağmur kar gibi doğal etkenlere maruz kalmasını engelleyen, estetik uygulamalarla modern mimaride farklılık yaratan sistemler.


P aslanmaz çelik malzemeden üretimini yaptığımız cam korkuluk bağlama, montaj aparıtını(spider cam tutucu ) güvenle kullanabilirsiniz. Usta ekibimiz ile montajını sağlayarak Sizleri güvence altına almak isteriz. Uygulama alanına istenilen boyutta ve ölçülerde ve istenilen adet sayısı kadar yapılmaktadır. Psc CtÖnden Sıkmalı Mini Cam Tutucu. SCKT-NOKTASAL CAM TUTUCU.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Uygun fiyatlara Yüksek kaliteli malzemeler kullanarak. Cam Raf Tutucu modelleri, Cam Raf Tutucu çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Satin paslanmaz çelik görünüme sahip bu ürünler minimalist bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda kullanılan mekanda sağlamlık ve güven hissi uyandırır.


Cam bölme bağlantı elemanları “manet” adıyla, cam küpeşte bağlantı elemanları ise “noktasal tutucu ” adıyla da anılmaktadır. Bu sebeple büyük metrajlı bayrak direklerinde paslanmaz dan daha ekonomik olduğu için tercih edilebilir. Her iki bayrak direği çeşidinde de sonsuz tepe döner ve içten halat sistemi vardır.


Krom kaplamalı pirinç ve demir Pleksi Tutucu , Cam Yükseltici, Pano Tutucu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar