29 Kasım 2017 Çarşamba

Düşey bahçe

Doğayı yaşam alanlarınıza taşımak çok kolay, modüler yosun duvar sistemi ile basit bir şekilde duvarlarınıza uygulayabilirsiniz. Projenize, alanınıza uygun olarak atölyelerimizde hazırlanan yosun plakaları ile, tek yapmanız gereken sadece vidalamak. Firma olarak kendimizi nicelik değil nitelik politikasını esas aldığımız için çok iş yapmak değil A plus projelerde yer almayı ve butik kalmayı tercih ettik.


Düşey bahçe

Bitkilerin büyümesini sağlayan besin yönünden zengin olan su, sistemin içine yerleştirilmiş otomatik hidroponik sulama yöntemi ile bitkilere aktarılmaktadır. ButikBahçe, iki genç girişimcinin ortak olarak hayata geçirdikleri,bitkileri duvarlara taşıyarak peyzaj ve dekorasyona kendi farklı yeniliklerini katmalarıyla ortaya çıkmış, dünyada son yılların gözde ilgi alanlarından olan dikey bahçeleri farklı tekniklerle yaşam alanlarının her yerine taşımayı amaç edinmiş İzmir Merkezli yenilikçi bir firmadır. Teraslarda minik bahçeler , beton duvarların üzerine yaşayan dikey bahçeler , ortak yaşam alanlarında dostluğun ve samimiyetin doğal oluşumunu destekleyen mekanlar tasarlıyoruz. Terramoss, silvanus dikey bahçeler firmasının alt markasıdır. Ona baktıkça doğayla olan bağımızı hatırlayalım, ona baktıkça huzur bulalım.


Bir dağın eteğindeki süsler gibi manzaramız olsun. Adeta her derde deva olarak nitelendirilebilecek dikey bahçe sistemlerinin, çevreye ve insansağlığına çok büyük katkıları var. Yaşayan bahçelerdeki topraksız bitkiler, suyu buharlaştırıp havayı serinletiyor.


Kendi ekosistemlerini oluşturan dikey bahçeler , uzun yıllar sağlıklı kalabilen bir yapıya sahip. ABD hemen her işte olduğu gibi dikey bahçelerde de uygulamanın boyutunu ileri taşımış durumda. Amerika’da, Blanc’ın çalışmalarından farklı olarak panellerde toprak kullanılıyor. Dikey bostandan topla, salata yap! Peyzaj Tasarım Proje ve Uygulamaları.


DİKEY BAHÇE SAKSI (BEYAZ) 46TL. RÜN AÇIKLAMASI Vitrin Ürünler. Havuzbaşı Mevkii Ulu Apt. Modern bir mimari tarzına sahip.


Topraksız yüzeylerde uygulanması bakımından tırmanıcı özellik gösteren bitkiler tercih edilmektedir. Bu sistemin maliyeti ise ile 4dolar arasında değişiyor. Stresli şehir ortamında, kirli hava, yeşil alan olmayan kentlerde dikey bahçe sistemi rağbet görüyor.


Plastik şişeler ile dikey bahçe Ahşap kasalar, plastik şişeler veya cam kavanozlar gibi evin etrafındaki günlük eşyaları bile bu bahçe yapımında kullanabilirsiniz. Dış mekan yapay dikey bahçelerde istenildiğinde bitkilerle yazı, logo, şekil vb. Hayali tamamen size kalmış! Dilerseniz uzman mimar kadromuz tarafından yapay dikey bahçe uygulama öncesi projenizin gerçeğe yakın boyutlu görsellerini oluşturabiliriz, böylece oluşturulacak tasarımın etkisine çok önceden varılabilmektedir. Tarla veya bahçeye 1- m ara ile yerleştirilmektedir.


Düşey bahçe

Gelecek yüzyılın tarımı haline gelecek olan dikey tarım, az yerde çok ürün alma felsefesine dayalı gelişecektir. Yılında iki genç girişimcinin ortak olarak hayata geçirdikleri,bitkileri duvarlara taşıyarak peyzaj ve dekorasyona kendi farklı yeniliklerini katmalarıyla ortaya çıkmış, dünyada son yılların gözde ilgi alanlarından olan dikey bahçeleri farklı tekniklerle yaşam alanlarının her yerine taşımayı amaç edinmiş İzmir Merkezli yenilikçi bir. Aksi halde zamanla çürürler. Yapılacak dikey bahçenin boyutlarına göre tahta çıtalar kesilerek bir çerçeve oluşturulur. Aslında dikey bahçeler yeni bir tasarım değil ancak evlere dekore ediliş biçimleri oldukça şaşırtıcı.


Web sitemizde 1bit SSL güvenlik sertifikası ile verileriniz korunmaktadır. Bu konstrüksüyon, bitkilerin içine konacağı modül ve panelleri taşıma görevini yerine getiri. E-bültene kayıt olmak için lüfen mail adresinizi giriniz.


Günümüzde “ dikey bahçeler ” o kadar popüler ki, yakında “duvardan duvara bahçe ” terimini duyarsanız hiç şaşırmayın. Bu yöntemlerden birinci duvar askı aparatları temin etmek ve dikey bahçe yapacağınız oda duvarı veya balkonda bahçe olarak kullanacağınız bölüme bu aparatları sabitlemektir. Paris’deki Bilim ve Endüstri Merkezi’nde uygulamış. Patrick Blanc, düşey bahçe tasarımcısı ve bu fikrin mucidi.


O günden bu yana da çok sayıda yapıda düşey bahçeler tasarlama olanağı bulmuş. Bu yüzden bu bahçeleri evlerde, bekleme odalarında, lobilerde ya da ofis binalarında gittikçe daha çok görecek ve faydalarını hayranlıkla yaşayacaksınız. Ekolojik ve çevre odaklı yapı uygulamalarının dünya çapındaki yayılışı ve çevreci mimari bir yaklaşım ile benimsediğimiz uygulamalardır.


Ankara ili ve ilçelerimizde peyzaj işleri bahçe düzenlemeleri ,peyzaj mimarlığı, bahçe dekorasyon, bahçe peyzaj, bahçe süsleme işleri gibi birçok alanda hizmet veriyoruz. Uzman kadromuzla peyzaj işlerini sanata dönüştürerek sanatsal çalışmamızı tecrübe ve profesyonel çalışma arkadaşlarımızla sizlere hizmet vermekten. Sepete At GELİNCE HABER VERMAĞAZALARDA.


Dünyada birçok ülkede otellerde, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve benzer yerlerde uygulanmaktadır. OUTDOOR SAĞLIK, BAKIM, KOZMETİK OTO, BAHÇE , YAPI MARKET SÜPERMARKET, PETSHOP. Gökdelenler arasındaki mücadele. Adına ne derseniz deyin, bu dikey bahçe duvarlar hem yalıtımı artırarak ısı alışveriş dengesine ve gürültü azaltımına katkıda bulunuyor hem de şehirde ekstra yeşil alanlar yaratarak, şehrin havasını ve görünümünü iyileştiriyorlar.


Bunlardan biri de kuşkusuz dikey bahçeler. Binaların bu kadar çok katlı, alanların bu kadar dar olduğu yerlerde yeşilden de uzaklaşmamak adına türetilen bir seçenek. Gerçek bahçenin yerini tutar mı sizde bilmiyorum ama ben yeşilin her tonuna ve her şekilde kullanımına tavım.


Bu kök sarım örtüleri sayesinde, ister saksıda yetiştirilmiş fide, isterseniz tohum yetiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar