7 Aralık 2016 Çarşamba

Ahşap kepenk

Ahşap kepenk

Hem açık, hem de kapalı pozisyonlarda kilitlenen kepenklerimiz hareketli ya da sabit lamelli olarak imal edilmektedir. Bize düşen ise isteğe göre pencere kanat ve kasası ile kepenk ve panjur kasasını bütünleştirmektir. Pencere ve Kapı üstlerindeki kepenkler önemli işlevleri yerine getiren bir tasarım öğesidir.


Yapıyı güneşten ve ışıktan korur. Kısa zamanda ilerleyen , her geçen gün gücüne güç katarak rakiplerini şaşırtan bir firma ancak sizin ki gibi olur. Kepenk panjur doğramaları birleştirmede kullanılan elemanlar aşağıda verilmiştir.


Beyaz ve pembe (masif tutkalı) olarak da isimlendirilir. Polivinil asetat esaslı, su bazlı emülsiyon tutkalıdır. Kullanımı oldukça sorunsuz, hızlı ve kolaydır. Panjur Kepenk Sistemleri. Hareketli ve sabit kepenk alternatifleri sunulmaktadır.


Alüminyumda her renk kullanılabilir ve ahşap desen verilebilir. Teknofis Mobilya Sanayi ve Ticaret A. Görünen yüzeyden bir çivi dahi çakmayız. Cepheye çakmadan önce boyarız. Her türlü ahşap pencerenin yanı sıra masif ahşap kepenk uygulaması yapılmaktadır.


Güneş kırıcı ahşap paneller. Bunları başka kim yapıyor derseniz … Kimse yapmıyor. CNC kesim uygulamaları sayesinde şekillendirilen seperatörleri kullanarak uygulanan desene göre modern veya otantik dekorasyon seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Kanat başına 50kg -1kg.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Belfa´nın ahşap ve aluminyum kepenkleri size her türlü hava koşulunda ve gürültülü ortamda en iyi ve dekoratif korumayı sağlar. Isı yalıtımı da sağlayarak ortamın sıcaklığı daha stabil kalırken mekanınızın dış görünümününe de önem verdiğinizin göstergesi olacaktır. Dış cephe için ahşap kepenk imalatında yoğunlukla çam kullanmakla birlikte, müşteri talebine göre Tik gibi suya dayanıklı ağaçlarla da üretim yapmaktayız.


NARLI ÇITA olarak katalog ürünlerimizin stoklarını tutuyor, böylece ürünlerimizi sizlere en kısa sürede ulaştırıyoruz. Hayatı Kolaylaştıran Teknolojik Yaklaşımlar. The term minimalism is also used to describe a trend in design and architecture where in the subject is reduced to its necessary elements. Minimalist design has been highly influenced by Japanese traditional design and architecture.


In addition, the work of De Stijl artists is a major source of reference for this kind of work. Bütün pencere ve kapı dış açıklıklarına uygulanabilmektedir. Grubun pencere üretim markası NASPEN olarak, Alman normlarında (IV 68) ahşap pencere, kapı, kepenk ve üretimleri gerçekleştiriyoruz.


Satışlar devam etmektedir. AYŞAP YAPI ELAMANLARI KAPI , PENCERE VE KEPENK SİSTEMLERİ. Değişimi yöneterek müşteri istek ve beklentilerini sürekli karşılamak, yeni çözüm ve hizmetlerle müşterilerimizi geleceğe taşırken kepenk sektöründe güçlenerek hep varolmak amacımızdır.


Yeni ürünlerimizden ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için, eposta adresinizi ekleyin ve bültenimize üye olun. Bu firmalardan bazıları: Bogenhausener Werkstätte BUDVAR Centrum SA ve Carpatia System ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Polonya İsviçre ve Avusturya. ALÜMİNYUM KEPENK ÖZELLİKLERİ. Alüminyum kepenkler ekstrude çekme profillerden çift cidarlı olarak imal edilmektedir.


Kepengi oluşturan profillerin her biri damla şeklinde olup, saç vidasıyla sabitlenen özel plastik lamel adaptörlerinin içinde çalışır. Firmamız otomatik kepenk sektöründe vermiş olduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile sizleri daima memnun etmektedir. Ahşap Pencere Çeşitleri Ahşap Pencere. Sektöre farklı bir bakış açısı getiren firmamız eski dönemlerde uygulanan ve elle kapanan tahta kepenklerin yerine teknolojik gelişmeler ışığında üretilen otomatik kepenk sistemlerini sunuyor. Otomatik Alüminyum Kepenk Sistemleri, yapı itibariyle alüminyumdan imal edilmektedir.


Tasarım ve estetiği bir arada bulunduran sistemdir. Renk olarak beyaz, gri ve ahşap renkte olabilmektedir. Birçok marka işletmenin kepenk sistemlerini şıklık ve estetikle buluşturduk.


Manuel panjur, elektrik motorlu panjur (elektrikli panjur) ve kumandalı panjur olarak üretilebilmektedir. Lameller PVC ya da alüminyum olabilmektedir. Kepenk sistemleri , piyasanın son teknolojisi ile güncellenmiş.


Yeni model ve çeşitleri ile herkesin alıcısı olmuştur. Onlarca renk ve stile sahip kepenkler mimari açıdan da estetiği bozmamakta. Kepenkler eskiden saç , ahşap gibi güvenliği düşük malzemelerden yapıdadılar. Artık ise alüminyum gibi hafif ve paslanmaz.


Pimablock Kepenk Sistemi tek kanat, sağa ve sola açılan tipte çift kanat veya katlanarak açılan dört kanat uygulaması, kullanıcılarına avantaj sağlar. Kepenk kanatlarına lamel uygulamasının yanı sıra sisteme özel panel profili de kullanılabilir. En yaygın kullanım şekli file kepenk sistemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar