6 Aralık 2016 Salı

Kompozit dış cephe

Sadece ahşabın başlangıç maliyeti değil uzun vadede yüksek bakım maliyetleri de sini için problem yaratır. Doğal ağaç dokusuna sahip ahşap kompozit cephe kaplama profilleri, evlerin, villaların, ofislerin, otellerin ve ticari binaların dış görünümünü güzelleştirmek için ideal bir çözümdür. Değişik renk alternatifleri ile yeni veya renove edeceğiniz binanıza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Uluslararası standartlara uygun olarak, kompozit cephe kaplama, cam cephe kaplama, alüminyum doğrama, alüminyum küpeşte, cam balkon ve ofis bölme sistemleri gibi alanlarda, kalifiye ve güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmet vermektedir. Bir çok renk seçeneğinin yanısıra granit ve ahşap desen seçenekleriyle mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak cephe kaplamalarında kullanılmaktadır.


Alüminyum, kolay şekil aldığı için üretimi de uygulaması da oldukça kolay bir maddedir. Diğer cephe kaplama malzemelerine göre çok daha hafif olan kompozit panel ile dikey ya da yatay şekilde montaj yapımı mümkündür. Silikon cephe kaplama alümniyum taşıyıcı karkasları sayesinde binalara yük basıncını azaltır.


Tamamen cam görünümlü silikonlu cam cephe giydirme mbirim fiyatları kapaklı cephe kaplama ve kompozit dış cephe kaplama uygun fiyatlıdır. Deck profiller karkaslar üzerine paslanmaz deck klipsleri ile monte edilirler. Klipslerin görevi deck malzemeyi sabitlemek olduğundan deckin üzerinde taşıyacağı yükte.


TÜM ALÜMİNYUM VE CAM İŞLERİ İLE DIŞ CEPHE KOMPOZİT KAPLAMA. Toplam M( metre en) 1. Dış Cephe Kaplama Giydirme. Kompozit panel binaların ömrünü uzatır. Duvar alanı kaç metrekare? Yer alanının üçte biri x kat sayısı).


Mağaza dış cephesi ahşap ile kaplanacak, kapı ve adet vitrin camı yapılacak. Alüminyum cephe kaplama yöntemi, hafif ve ince bir yapıdadır. Dış cephe kaplamalarında en önemli dekoratif öğeler olan kat silmeleri, söveler ve saçak altı kaplamaları, kolay kesilebilen ve istenen renge boyanabilen Hekimboard fibercement dış cephe kaplama levhaları ile üretilebilir.


Mağazanız dış cephe alüminyum kaplama ihtiyaçlarınız için şirketimizle iletişime geçiniz. Kolay işlenebilir ve uygulanabilir olması renk kartelasının geniş olması sebebi ile tercih edilmektedir. Ahşap desenli yalıpan bina veya villa cephelerinizin çok güzel ve şık görünmesini sağlar.


Ayrıca binalarınızın dış cephesi , zararlı tüm etkenlerden de korunmuş olur. Ayaz Yapı Cephe Giydirme Sistemleri olarak teknik becerilerimizi, meslek etiğiyle temellendirip, deneyim ve tecrübelerimizle yaratıcı ve yerinde çözümler sunmayı şirket politikamız olarak görmekteyiz. Giydirme Cam Cephe Sistemleri Firmalarından birisi olan Sima cephe kompozit panel kaplama silikon transparan ve kapalı cephe sistemleri imalatı ve montajı yapmaktadır. Bir binanın dış cephesinin ağırlıklı camdan oluşan bir dış kaplama duvar ile kapatılmasıdır. Bunların yaklaşık kadarı tasarımlanmış döşeme, diğer tahtalar ve kadarı alüminyum kompozit paneller şeklindedir.


Yapıların iç ve dış cephe uygulamalarında kullanılan kompozit paneller, binalara ek yük getirmeyen, metal dayanımı sağlayan, tasarımda özgürlük ve esneklik sağlayan, bakımı ve temizliği son derece kolay olan bir cephe kaplama malzemesidir. Dış cephe kompozit ,kapaklı cephe ,silikon cephe alüminyum doğrama işlerinizde hizmetinizdeyiz. Ayrıca görsel bütünlüğü tamamlaması açısından dış cephe sistemlerinde en bilinen ürün grubudur. Binalarda su izolasyonu ve ısı kaybını önler. Hemen her tür kullanım amacına uygun olarakda yapılarda kompozit panellerden yararlanılabilir.


Dış cephe giydirme denildiğinde akla ilk olarak betonarme apartmanlarda uygulanan mantolama seçenekleri gelse de, aslında dış cephe kaplamaları oldukça geniş bir çeşitlilik yelpazesine sahip. CMYK renk sistemi ile fotoğraf kalitesinde baskı gerçekleştirilmektedir. Bunlara ek olarak binaların dış cephelerinin dış etkilere karşı koruyuculuğunu arttırarak binaların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Alternatif alt konstrüksiyon yapıya sahip Standart üretim ölçülerinin yanı sıra isteğe bağlı özel ölçülerde üretilmektedir.


Kompozit dış cephe

Binanızın ömrünü uzatmak, değerini korumak ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için dış cephe kaplama sistemlerinin gerekliliğine önem vermelisiniz. Deneyim ve Tecrübesi ile CTS Cephe olarak Yapılarınızın cephe kaplamasında çözümler üretiyoruz. Degerli sayfa üyelerimiz, verdiğiniz ilanları, iş ihtiyaçlarınızı geniş kitlelere duyurmak için üye sayımızı genişletelim.


Ne kadar çok üye o kadar çok güçlü reklam. Firmamız farklı tipolojilerde onlarca soğuk cephe kaplama elemanını cephe performans kriterlerine sadık kalarak başarıyla uygulamıştır. Ycd Yapi Cephe Giydirme sinterflex, kompakt laminat, kompozit panel, cam cephe giydirme v. Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir.


Son derece düzgün bir malzeme olan alüminyum, işlenebilir olma özelliği ile detay çözümlerinde kolaylık sağlar. Faaliyet Alanları, Ürünler alminyum d cephe kaplama, alminyum d cephe kaplama fiyatlar, almunyum kaplama orneler, alüminyum cephe fiyatlari, alüminyum cephe kaplama, alüminyum dış cephe kaplama, alüminyum dış cephe kaplama fiyatları, aluminyum dış cephe nasıl uygulanır, alüminyum kompozit fiyatları, alüminyum kompozit kaplama. Giydirme cephe malzemeleri, bir binanın dış cephesinin nasıl bir görünüme kavuşacağı hakkında fikir verir. SARAY MM Kalınlık Alaşım Boya Üst. Giydirme Cephelerde Proje Dizaynı , Tasarım , Teknik Destek , Uygulama Ve Uygulama Sonrası Hizmetleri Sunuyoruz.


PVDF) üst kaplama sistemiyle dış cephe uygulamalarında kullanılır hale getirilmiştir. Natural Yapı kompozit panel cephe giydirme sistemleri. Bakımı kolaydır ve çok geniş renk seçeneklerine sahiptir.


Kompozit dış cephe

Bu kompozit paneller dış ve iç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar