30 Aralık 2016 Cuma

Lamine parke çeşitleri

Geçmiş yıllarda evlerde görmeye alışık olduğumuz parkeler teknolojinin gelişmesi ile yerini lamine parkelere bıraktı. Renk renk, desen desen parkelerin yaşam alanınıza ayrı bir güzellik katacağına emin olabilirsiniz. Barlinek lamine parke seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise ister tek parça (plank) ister üç parça 3-strip olsun, parçalar yan yana birleştirildiğinde arada kot farkının olmaması ve parçaların birbirlerine sıkı kenetlenmesidir. Parke modelleri ilk olarak kalitesine ve üretim şekline göre sınıflandırılır. Bu sınıflandırma dahilinde masif parkeler , lamine parkeler ve laminant parkelerden söz edilebilir.


Belirtilen ürün seçenekleri arasından en çok tercih edileni ise laminant parke modelleri olarak karşımıza çıkar. Belirtmiş olduğumuz bu katmanların her biri farklı kalınlıklardadır. Gördüğünüz üzere laminat parke çeşitleri ve renkleri oldukça fazla miktardadır. Sizler tarzınıza göre yada evinizin sahip olduğu metrekareye , mobilyanızın rengi ve tarzına göre size uygun olanı seçebilirsiniz.


Yılında Kurulan ve Zengin Bayii Ağı olan BVT Parke Siz Müşterilere Yükseltilmiş Döşeme ve Parke Çeşitlerini Sunmaktadır. Merbau,sapalli lamine parke ,iroko lamine parke ,doussie gibi son zamanlarda en çok tercih edilen lamine parke renkleridir. Bu ağaçlar egzotik ağaçlar olduğu için fiyatları buna göre değişim göstermektedir. Klasik dekorasyona sahip olan bir mekanda daha çok kızıl renkli lamine parkeler tercih edilmektedir.


Dokusuyla, rengiyle ve büyüklükleriyle evinizdeki bütünlüğü sağlayan parke modellerinin ahşap yer döşemesi, laminat parke modelleri, suya dayanıklı laminat parke ve süpürgelik gibi çeşitleri bulunmaktadır. Doğanın bize sunduğu en güzel armağan… Doğallık, çekicilik, sadelik, özgünlük ise ağacın kendine özgü karakterlerinden sadece birkaçı… Peki ya siz, parkenizin hangi karakteri yansıtmasını tercih edersiniz? Bu malzemeleri banyo ve mutfak zeminlerinde kullanabilir, farklı, özgün ve sıcak ortamlar yaratabilirsiniz.


Laminat Parke olanakları. Aynı kategori içerisinde, suya dayanıklı laminat parke çeşitleri de de dikkat çekiyor. Kronotex basic laminat parke modelini yaşam alanlarınızda hatta az ve orta yoğunluktaki iş yerlerinde bile kullanabilirsiniz.


Diğer kronotex laminat parke çeşitleri gibi kronotex basic modeli de clic2clic kilit sistemine sahiptir. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa. Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Cd. Yüksek kaliteye sahip Peli laminat parke ürünlerimiz ile parke uygulama ve zemin kaplama çözümleriniz için eşsiz seçenekler sunuyoruz.


Bu dönemden sonra nemli bir bezle de temizlik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Parke seçiminde dikkat edilecek noktalar, lamine - laminat parke özellikleri arasındaki önemli farklar ile ilgili bilgiler. ERİFOĞLU LAMİNE PARKE IROKO STRİP LAMİNE PARKE.


Lamine parke çeşitleri

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Zemin kaplama ve parke konusundaki uzmanlığı ile mekanlara değer katmayı amaçlayan Adnan Parke satış ve satış sonrası hizmetleri ile de her zaman yanınızda. Ahşap Merdiven Modelleri ve Çeşitleri. Parkeler üretim tekniklerine göre sınıflandırılmaktadır. Masif Parke , Baştan sona tek bir ağaç katmanından oluşur.


Malzemenin tamamı değerli ağaçtan oluşur. Türkiye` nin dört bir yanına ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Katalog Rehberine Hoş Geldiniz! Her parke parçası diğer parçalara uyması için özel girinti ve çıkıntılara sahiptir. Bu yüzden lamine parkeler hızla döşenir, döşendikten sonra ayrıca.


Stoğumuzda 2çeşit parke bulunduruyor ve bunları çok iddialı fiyatlarla sizlerle buluşturuyoruz. Hdf üzeri balans kağıdı, dekor kağıdı, basınca ve çizilmelere dirençli koruyucu film tabakası bulunur. PARKE ÇEŞİTLERİ Günümüzde yer kaplaması denildiği zaman şıklık ve zarafet parke ile anılmaktadır.


Eğer evinizde ya da iş yerinizde şık bir görüntü elde etmek istiyorsanız yer döşemesi olarak parkeyi tercih etmeniz doğru olacaktır. LAKE BEYAZ SÜPÜRGELİK (12cm lake süpürgelik). MDF yüzeyi, laminat ve doğal ahşap kaplı parkedir.


Lamine parke çeşitleri

Bu alanda popüler olan onlarca firmanın yüzlerce farklı ürün grubu bulunuyor. Bu ürünler evlerde ve işyerlerinde konforlu bir kullanım sunuyor. Kuloğlu ahşap, ahşap ev, ahşap cephe sistemleri, ahşap parke sistemleri satımı ve sauna merdiven tavan spor salonu yapımı üretmektedir. Bu bağlamda laminant parke fiyatına bile masif parke alabilirsiniz veya lamine parke fiyatlarında masif parke alabilirsiniz. Artık zemin kaplamalarda şıklık ve kullanışlılık gibi beklentileri ziyadesiyle karşılanıyor.


Hangi rengi alacağına karar veremeyenler için. Karşılaşılan sorunlardan biri de renk seçimi. Sitemize bu konu ile ilgili bir çok soru geliyor.


Pvc Zemin Kaplama iç mekan kaplamaları olarak bilinmektedir. HDF tabakasının üretim kalitesi ve dayanıklılığıdır. Kendinize güvenerek laminat parke satış mağazalarını geziyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar