12 Aralık 2016 Pazartesi

Kalıp ve iskele sistemleri

KİRALIK GÜVENLİKLİ İSKELE SİSTEMLERİ KİRALIK KALIP SİSTEMLERİ. Bölge müdürlüklerimizden en hızlı ve ekonomik bir şekilde güvenlikli cephe iskelesi ve kalıp iskelesi ile kolon, perde beton kalıbı kiralaması yapabilirsiniz. Vizyonumuz, Berka olarak, kalıp ve iskele üretiminde dünyanın her yerindeki siz değerli inşaat firmaları ile karşılıklı başarıya ulaşmak için ekonomik,kaliteli ve güvenli kalıp ve iskele sistemlerini müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile birlikte sizlere sunarak birlikte daha da büyümeyi hedefliyoruz. Hakkımızda “Çözümü şekillendirir ve güvenle yükselir” URTİM kalıp ve iskele sektöründe global bir markadır.


Tam yıldır çelik kalıp ve iskele sistemleri üretiyor ve işimizi tutkuyla yapıyoruz. Tüm projeleri en ince detayına kadar inceleyip çözümlüyor, tüm detayları sizin düşünmenize gerek kalmadan düşünüp müşterilerimize sunmaktan keyif alıyoruz. Projenizin tüm aşamaları için, kalıp ve iskele sistemleri ile plywood ihtiyaçlarınızı ve teknik destek hizmetlerini, tek bir elden en ekonomik ve kaliteli olarak temin edebileceğiniz güvenilir partnerinizdir.


Yenilikçi iskele ve kalıp sistemleri tedarikçisi olarak Tobler, yılı aşkın süredir sektörde saygın isimlerden biri olmuştur. Ana odak noktası, İsviçre sınırının çok ötesinde MATO markasıyla saygın bir isme sahip olan, iskele ve kalıp sistemlerinin geliştirilmesi ve üretilmesidir. Ahşap Kirişli Kalıp Sistemi , endüstriyel yapılar, altyapı inşaatları, yüksek yapılar, köprü ayakları, konut inşaatları ve istinat. Masa Tipi (Pano) Kalıp İskelesi.


ADRES : İstanbul EKarayolu 24. Kovanlı iskele sistemi sadece adet parça ile oldukça pratik kuruluma ve rijit bir yapıya sahip kalıp altı iskele sistemidir. PDDöşeme Kalıbı Sistemi.


Ağır yükler için düşük maliyetli döşeme kalıbı sistemleri. PEP Ergo Döşeme Dikmeleri. PERI UP Easy dış cephe iskelesi.


Dış cephede güvenli çalışmayı sağlayacak hafif ve hızlı kurulan çerçeveli iskele. Hızlı, güvenli ve kolay bir kurulum. Vinç ile hızlı taşınarak kolay kalıplanması, çok tekrarlı kullanılması, beton sızdırmazlık özelliği ve şakule alma kolaylığı ile tercih edilir. Gelişmiş kalıp ve iskele sistemi seçmek, yapı maliyeti ve yapı üretim sürecinin kısalması yanı tasarruf demektir. KALIP VE İSKELE SİSTEMLERİNİN SINIFLANDIRILMASI.


Kalıp ve iskele sistemlerinin sınıflandırılması, günümüzde yaygın olarak kullanılan sistemleri değerlendirerek olanaklıdır. YÜKSEK KATLI YAPILARDA KALIP ve İSKELE TÜRLERİ (ÇEŞİTLERİ). Deneyimli ve donanımlı teknik ekibimizle projeleriniz için kiralık iskelelerin kurulumu, sökümü ve nakliyesi gibi her aşamasında yanınızdayız.


Kalıp ve iskele sistemleri

Evgen iskele ve kalıp sistemleri müşterileri için en kaliteli ürünü sürekli ve istikrarlı olarak temin etmek için ,her türlü altyapı çalışmalarını tamamlamış ve sürekli arge çalışmalarını devam ettirmektedir. Tamer, satış hizmetinde gösterdiği özenin aynısı ile inşaat projeleriniz üzerinde uygun yerleşimi yapıp bütçenize uygun çözümler sunmaktadır. Adana Merkezli İskele ve Kalıp Kiralama Hizmetimiz Faaliyete Geçti Adana Merkezli İskele ve Kalıp Kiralama Hizmetimiz Faaliyete Geçti. Kule Tipi Kalıp İskelesi - Kovanlı İskele Sistemi Kovanlı Kule Tipi Taşıyıcı İskele sistemleri herhangi bir bağlantı aparatına (kama, pim, fincan vs.) ve dolayısıyla çekiçle.


Avrupa’dan Türkiye’ye ilk teknolojik ürünlerin transferi olma özelliğini taşıyan şirkettir. Belediyelere sunulan her bir projeyi inceleme ve onaylama konumunda olmadığı için, hazırlanan bu iskele projelerinin doğruluğundan veya uygunluğundan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Firmamız Oğuzhan İskele ve Kalıp San.


Sistem kalıp projelerinize göre MODEL tarafından tasarlanır. Döşeme ve kiriş altında taşıyıcı iskele olarak kullanılır. H panoların şaşırtmalı yerleştirilmesi ile pratik bir şekilde kurulur.


HATİPOĞLU İskele ve Kalıp San. B Blok - 2Sok, No: P. Kuruluş yılı itibari ile yeni bir firma olsa da çalışan ve yöneticilerinin iskele ve kalıp sistemleri sektöründeki yıllık deneyiminin kazandırdığı kalite ve güvenle üretimini gerçekleştirmektedir. Teleskobik Direk (Dikme), Cuplock İskele , Kamalı - Flanşlı İskele ve iskele aksesuarları, plastik malzemeler olan paspaylar ve paspay çeşitleri firmamız tarafından sağlanmaktadır. Gebze OSB de yerleşik fabrikamız da Yüksek teknoloji ile üretim yapmaktayız. Tam otomatik Güvenlikli iskele kalas üretimi.


Kalıp ve iskele sistemleri

Robotik kaynak sistemleri ile iskele mukavemetinde kusursuzluk hedeflenmekte. Toplam kalite ile Tam güvenlik. Perde - Kolon Tipi Plastik Paspayı.


Kalıp altlarında taşıyıcı sistem olarak oluşturulan platformlardır. Fincanlı tip(cup-lock) iskele sistemi 2. Kolay kurulup sökülür, fazla. H tipi beton altı iskele sistemi 3. Yap-Sar Makine Kalıp San. Malzemleri alım ve satımı. TMS Yönetim Kurulu Başkanı Sn.


Kalıp iskele , inşa edilecek her türlü yapının dış cephe işlemlerinin yapılmasında iş ve işçi güvenliğini sağlamak amacıyla farklı malzemelerden üretilen, birleştirme ve parçalama özelliklerine sahip teknik bir araç olarak adlandırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar