28 Aralık 2016 Çarşamba

Piramit sünger

Bunlar içerisinde piramit sünger çok fazla tercih edilen bir malzeme olmaktadır. Uygulama konusuna dikkat edilerek başarı sağlanabilmektedir. Piramit formu sayesinde, estetik açıdan da oldukça ideal olan farklı renklere ve tasarımlara sahip, mekanlarınızda kolay uygulanabilir olması sayesinde işçilik masrafı olmadan uygulayabileceğiniz akustik piramit süngerler , ayrıca yanmaz özelliği ile alev almaz formda da üretilmektedir. Tüm sitemiz içerisinde görebileceğiniz tüm akustik sünger ve ses yalıtım süngerlerinin detaylı açıklama, görsel ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgiyi piramit sünger sayfamızda bulabilirsiniz.


Piyasada piramit sünger , yumurta sünger ve levha sünger tipleri ile her zaman stoklarımızda mevcuttur. Fiyat bilgisi için lütfen arayınız. Piramit şeklindeki yüzeyi olan ve poliüretan maddeden üretimi gerçekleştirilen akustik yanmaz piramit sünger köpükten imal edilen sünger sınıfında farklı ve alternatif bir model olarak ihtiyaçlarınıza sunulmaktadır. Piramit sünger akustik düzenlemeyi sağlayan bir akustik düzenleyici süngerdir. Gelişen teknoloji ile insanların çeşitli alanlarda yeni ihtiyaçları ortaya çıkmaktadır.


Teknoloji ve yenilikler hiç kuşkusuz ki hayatımızı kolaylaştıran en büyük etmen. Ses emici özelliğine sahip ses izolasyonu sağladıkları gibi akustik ses düzenleme de sağlarlar. Eko ve yankı engelleyen I. Fiyatı mhesabıyla belirlenmektedir. Ses kesim kuvveti yanmaz akustik süngerler ile aynıdır ancak kendini diğer süngerlerden ayıran özelliği yüzey formunun birçok mekanda kullanılabilir görünüme sahip olmasıdır. Yüzey bölgesinde piramit şeklinde küçük şekiller bulunmaktadır.


Ortamda dekoratif bir görünüm yakalayabilmek adına uygun bir üründür. Poliüretan ham maddesinden üretilerek istenmeyen sesleri iç boşluklarına hapseder ve yansıma yapmasını önler. Dekoratif anlamda etkili bir malzemedir ve bu sayede çoğu ortamda kullanım sağlanabilir. Evinizde veya iş yerlerinizde akustik piramit süngerleri kendiniz montaj yapmak isterseniz bazı gereçleri temin etmelisiniz. Genellikle stüdyolarda müzik odalarında ve prova kayıt odalarında ve eğlence mekanlarında kullanılmaktadır.


Bariyerli piramit sünger yüksek ses emiş gücü ile ses yalıtımı ve akustiği düzenlemekte kullanılır etkili ses izolasyonu malzemesidir. Ateşe dayanıklı olduğu için de yanmuz akustik piramit sünger olarakta bilinirler. Basotect piramit süngerler kullanıldığı ortamda sesin düzgün dağıtılması ve yutulması için kullanılır.


Kullanıldığı ortama dekoratif bir görünüm katarken ortam akustiğini de en iyi şekilde düzenler. Alev almaz ve nemden etkilenmez. Poliüretandan üretilen süngerler yanmaz akustik süngerler ve bass küpü, bass trap, vicoustic flexi sünger , zigzag sünger , kesik piramit sünger , special piramit sünger ve tekno touch süngerdir.


Oldukça şık ve mekana hoş bir hava katar. Gri ve siyah renk olarak üretilmektedirler. Mekanda oluşan sesi ve ses geçişlerini önlemek amacıyla kullanılan kaliteli ve ucuz akustik sünger fiyatı ve ses yalıtım malzeme fiyatları.


Temiz alana sünger yapıştırıcısı rulo yardımı ile sürülerek uygun ebatlarda kesilen sünger yapıştırılacak zemine hafif bir basınç ile uygulanmalıdır. Piramit akustik sünger tek başına daha çok akustik ses düzeyini dengelemek adına kullanılırken epdm ses bariyeri lamine edilmiş bariyerli akustik piramit sünger ses geçişlerini engeller. BARİYERLİ AKUSTİK SÜNGER Yutum kabiliyetini arttırmak için yumurta, labirent, spesiyal, piramit ve düz profillerde üretilebilen Firend akustik yanmaz süngerlerinses iletim kaybını (transmission loss) sağlamak amacıyla, ses iletimi engelleyici EPDM ağır bariyerler ile lamine edilebilmiş akustik izolasyon malzemesidir.


Hafiftir ve kolayca uygulanabilir. Ateşle temas ederse, erime ve akıcı damlacık oluşumu görülmez. Yanmazlık özelliği kazandırılmıştır.


Piramit sünger

Kalite ve yanmazlık standartlarına uygun şekilde üretilen sertifikalı bir üründür. Renkli piramit sünger orta frekanstaki seslerin önlenmesi gerektiği durumlarda kullanılır. Daha yüksek sesler için bariyerli modellerini kullanabilir veya daha farklı çözüm istiyorsanız bizimle mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Solid bazlı özel yapıştırıcı bir rulo ile süngerin uygulanacağı duvar yada tavana sürülür. Daha sonra yapıştırıcının sürüldüğü yere sünger uygulanır.


Piramitin tüm basamaklarına basarak en aşağıya iniyorsunuz. Sünger bob piramit oyunu fare ile oynanıyor. Bastığınız basamak pembe rengini alıyor. Sizi yemek için takip eden canavarlara yakalanmadan sünger bob piramit oyunu oynayın. Ses yalıtımında önemli olan doğru malzeme seçimidir.


Genel olarak akustik mekanlarda tavan ve duvarlara uygulanan ses izolasyon süngeridir. Sesi sönümleme ses yutum ve yankı emici izole edicidir. Ortama ve ses seviyesine göre değişen yapısıyla dB ses yalıtımı sağlayabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı üzere, piramit süngerler piramit şeklindedir.


Akustik Piramit Ses Yalıtım Süngeri. Special piramit sünger , iki formun aynı sünger üzerinde tasarlandığı dekoratif özellikte ve akustik yetenekte ses yalıtım süngeridir. Düşey ve yatay yönde seslerin yalıtımı amacı ile duvar, tavan ve zemin gibi alanlarda kullanılabilir.


Piramit sünger

Ses yutma ve düzenleme özelliği olan piramit sünger akustik anlam da en verimli üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar