15 Aralık 2016 Perşembe

Izmir araba cam filmi

Müşteri memnuniyeti birinci planda olup uygun şartlar ve koşullarda müşterinin istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Arkadaşlar aracıma film çektirmek istiyorum izmir çiğli ve karşıyaka civarlarında işini düzgün yapan bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Sayfalar Diğer Marka Araba İZMİR OTO CAM FİLMİ. ModaCar cam filmleri , diğer sıradan cam filmlerinin aksine kuvvetli malzemelerden bir araya gelerek oluşturuluyor. Arkadaşlar merhaba aracıma cam filmi çektirmek istedim ve ucu bucağı olmayan bir yola sürüklenmişim onu farkettim.


Piyasada birsürü çeşit cam filmleri var ve bizim şanını bildiğimiz ise sayılı markalar var. Oto cam filmleri , aracın içinin görünmesini engellediği gibi, araca şık bir görüntü sağlar. Yasağı kaldıran, daha doğru cam filmini yasal hale getiren ve belli şartlara bağlayan düzenleme bugün yürürlülüğe girdi. Bugünden itibaren cam filmi serbest… ay önce Resmi Gazete’de yayınlanan ve bugün yürürlüğe giren Araçların İmal, Tadil ve Montajı (AİTM) Yönetmeliği ile. Nickli Üyeden Alıntı Nasıl memnun musunuz ? Yeni bir konu açacaktım ama buraya yazmak daha iyi olur gibi geldi.


Ben de yaklaşık sene önce çok iyi bir işçilikle 3M cam filmi yaptırmıştım şaşmazda. Ama gel gelelim rakı bardakta durduğu gibi nasıl durmuyorsa filmler de benim octide öyle durmadı. Bulutlu havalarda arabanın içi görünmüyordu.


Yakın zamanda yürürlüğe giren araç cam filmi cezası olarak 4TL olarak belirlendi. Cam Filmi için doğru adres. Ayrıca araçların ön camlarına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılmayacak.


Modern bir görüntü sağlayan cam filmi uygulamalarını yapabilmek için gerekli sarf malzemelerini de bu kategoriden temin edebilirsiniz. Aynalı filmler ile evinize, iş yerinize bambaşka bir hava katabilir, ferah ve daha büyük görünen mekanlar yaratabilirsiniz. Araç temizliği ve bakımı konusunda tecrübeli ve kalifiye ekibimiz ile sizin bile tanıyamayacağınız güzellikte işler çıkartıp, yeni bir araba alma külfetinden kurtarıyoruz. Bu bağımlılık yapacak bakım ve temizlik, kendine ve aracına önem veren sürücüler için artık Bornova`da 3ncü sanayi bölgesinde 3M Car Care İzmir.


Güneş altında araba kullanmak güneşin parlaklığı ve sıcağından dolayı vücut ve göz yorgunluğuna sebep olur. Kaliteli cam filmleri ile güneşin bu yakıcı sıcağını ve aynı zamanda parlaklığını engelleyerek size rahat ve güvenli bir sürüş ortamı sağlar. Yakıt tasarrufu için yoğun trafikte nasıl araba kullanmak gerekir? Direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyiz? Araç muayenesinde cam film ağır kusur sayılıyor.


Araba yazıları hizmeti de sunan firmamız gün boyunca saat 22’ye kadar açıktır. Bebek Arabası Bebek Arabası Aksesuar Tümünü Gör. En ucuz oto cam filmleri yaklaşık olarak TL civarında iken en pahalı cam filmleri ise TL civarında seyretmektedir. Bu fiyatlar arabası olan birisi için oldukça düşüktür ve alınması kolaydır.


Izmir araba cam filmi

Sizde arabanıza en uygun cam filmini seçerek uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Bina ısı ve ışık kontrol cam filmi. Aracınızın filmlerini en kısa sürede yapıp teslim etmek önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Denizlideki Sonax bayisinden bilgi aldım. Foliotech marka cam filmi yapıyorlarmış, yıl garantili.


Yalnız ben Vette markasını da hiç duymadım. GMC Film Araç cam filmleri otomobiller için sadece bir aksesuar değildir. Bombalama ya da patlama olaylarında insanları uçan cam parçacıklarından korur, zorla giriş ya da hırsızlık olaylarını engeller.


Izmir araba cam filmi

Erdoğan, İzmir - İstanbul - Selanik projesini ilk kez duyurdu. Oto cam filmi ürünleri, hem otomobillerde hem ev, bina, depo, ofis vb alanlarda camı renklendirmek, kırıldığında dağılmasını önlemek, gece ve gündüz gizlilik, mahrem alanların kapatılması gibi bir çok amaçla kullanılmaktadır. Otomobillerin ön üst camına siyah ve mavi renk tonlu güneşlik amaçlı modelleride bulunur. Bu anlamda yeni alacağım aracımda seramik kaplama yaparak arabanın boyasının bir nebze olsun korunmasını istiyorum.


Ziebart ve llumar sizce hangisi daha iyidir. LLumar filmleri ömür boyu garantili olduğu için uygulama yapan kişinin en küçük bir hatası bile garanti kapsamında telafi ediilir. Profesyonelce oto cam filmleri ve kaplamaları yanı sıra eviniz ve ticari binalar için cam film uygulamaktayız. Cam filmi çeşitleri ve fiyatları. Yılda milyon mutlu müşteri.


Bu konuda İzmir için tavsiye edeceğiniz yerleri ve yardımlarınızı bekliyorum. Harita ve Mühendislik Hizmetleri karaburun. Baya konuşulmuş ama, istanbuldaysanız babamın son arabası ve benim arabamın cam filmlerini İkitelli deposite avm altındaki royalwax yaptı. Gördüğüm en kaliteli ve uygun fiyatlı yer. Hala kararsızsan tavsiye ederim.


Film and Foil yılların tecrübesinin, devrim yaratan teknolojilere yaptığı yatırımlarının, kaliteden ödün vermeyişinin, tüm dünyadan seçkin üreticiler ile kurduğu işbirliklerinin getirisi olarak bina ve araç cam filmleri , araç renk ve efekt folyoları ve kalıcı araç boya koruma sistemleri kapsamlarında pazar lideridir. Oto Ekspertiz 362views. Arkadaşlar aracımı teslim almama az bi zaman kaldı.


Hediye kazananları açıklıyoruz).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar