8 Aralık 2016 Perşembe

Kayar katlanır kapı

Kayar katlanır kapı

KAYAR ve KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ. Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. Bodrum ayaklı olarak çalışmaktadır.


Albero Ahşap olarak devam eden imalat ve bayilik satış uygulama hizmetlerimizin yanında son dönemde artan talep ve çözüm ihtiyaçlarını görerek kayar katlanır sistemler üzerine aksesuar satışı ve proje uygulamalarına başlamış bulunmaktayız. Yüksek taşıma kapasitesine sahip sistem ile metre ve üzerinde çok sayıda katlanır kanat yapılarak büyük açıklıkların kolay bir şekilde geçilmesi sağlanır. Avrupa standartlarına uygun olarak tasarlanan sistemin taşıyıcı rulmanları üst bölümde yer almaktadır. Modern mimaride en çok tercih edilen ürünlerin başında kayar katlanır modüler yapılar gelmekte. Kapı ve pencere tercihlerinizin son derece modern bir yansımasını yaratan bu seçenekler, farklı dekorasyon tercihleri ile son derece uyum içinde bir hava katabiliyor.


Yana kayar garaj ve bahçe kapıları , Aluminyum veya ferforjeden, motorlu, kumandalı sürgülü yana kayar kapı ve otomasyon sistemleri sunuyoruz. Bahçe kapıları ve sürgülü kapılar için motor otomasyonu. Teknofis Mobilya Sanayi ve Ticaret A. Dar bahçe veya otopark girişleri için tasarlanmış sürgülü yana açılır katlanır kapı uygulaması. Katlanır yana kayar kapı MOR GÜVENLİK Mustafa Yüksel. Fabrika, depo, araç servis merkezi ve showroom gibi tesislerde kullanılırlar.


Kayar katlanır kapı

This feature is not available right now. Yukarı katlanır kapılar mimarların ve endüstriyel kapı kullanıcılarının ihtiyacı dikkate alınarak tasarlanmışlardır. Daha çok bahçe kapılarında kullanılan bu motorların. Yana kayar motorlu kapı sistemleri imalatı , MADOORS sistem otomatik kayar kapı uygun fiyat , yıl garanti. Bu sistemde, camlı elemanlar bir ray kullanılarak bir duvarın içine veya dışına katlanır.


Fotoselli Cam Kapı Sistemleri. Panjur ve Kepenk Sistemleri. PVC Perde ve Aksesuarları.


Kayar katlanır kapı

Bu katlanır kapı sistemi, minimum alan kullanımıyla, dış mekanları evinize getirerek yaşam tarzınızı en yüksek düzeye çıkarır. Kayar Kapı Otomasyon Sistemleri. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir. Ayrıca kapılar için gerekli metal aksesuar ve sarf malzmelerinin üretimini yapar ve talepler için tedarik sağlar. Bu alanı görmek için giriş yapmalısınız!


Giriş yapmak için tıklayınız. Kanat kayar kapı için, üst taşıyıcı raysız Model A, yavaşlatma mekanizmasız - 940. Mekanizma gürültüsüz ve sarsıntısız çalışacak şekilde tasarlanarak imal edilmiştir. Monador Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret A. Türkiye’de bu pazarın temellerini atan lider kuruluşudur. Akordiyon Kapı Modelleri.


Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz. Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz. Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz.


Bazı durumlar vardırki doğrusal hareketli kayar kapılar ister tek ,ister çift kanatlı veya teleskopik olsun montaj boşluğunuza uymaz ,uysada yeterli geçiş genişliğini sağlayamaz. Gilgen ürün yelpazesinde kelime karşılığı FFM modeli kayar katlanır otomatik kapılardır. Doğal gün ışığından faydalanmak ve görsel kıstasların yerine getirilmesi söz konusu olduğunda, cam olanları idealdir.


Aynı zamanda kapı ve pencere açma kapama işlemleri, bu işlemlerden kaynaklı bozulmalar ve sorunlar da kayar sistemler ile tarihe karışıyor. Otomatik hızlı pvc katlanır kapı , çalışma trafiğinin yoğun olduğu ortamlarda çözümler sunan fonksiyonel kapı sistemleridir. Kumaş dokulu dayanıklı malzemeden üretilen pvc kapılar , ısı, toz ve rüzgar izolasyonu, enerji ve zaman tasarrufu sağlarlar. Bu yüzden katlanır kapı sistemlerinde de ses ve ısı yalıtımı yapabilirsiniz.


Hermetik Kapılar Otomatik Kapılar. Yükleme Körükleri Yükleme Sistemleri. KAPA YAPI, geçiş kontrol sistemleri, elektronik ve mekanik kapı kilit teknolojileri ve aksesuarları ile otomatik kapı çözümleri konusunda uzmanlaşmış, İstanbul merkezli bir firmadır. Estetik ve şık görünümlüdür. Motorlu otomatik tip akordiyon katlanır.


Yana kayar fotoselli kapı sistemleri ile ilgili firmamız olan Dees otomatik kapı sistemleri, otomatik kapı ve diğer otomasyon sistemleri ile hem servisi olsun hem montajı olsun her konuda uzman ekibimizden destek alabileceğiniz firmamız yıldır sizlere hizmet vermekten gurur duymaktadır. Diğer tüm özellikler yana kayar kapıdaki gibidir. Model 3kapılar bilhassa dış mekân uygulamalarında tercih edilen ekonomik katlanır pvc kapı çözümüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar