20 Aralık 2016 Salı

Sac kapı kasası

Sac kapı kasası , kapı kasası çeşitleri arasında en çok kullanılanlardan birisidir. Saç kapı kasasının önemli avantajları bulunmaktadır. Acil çıkış kapıları (yangın kapısı ). Menteşe (pomel ve german) olarak. Trafo kapıları ve kabinleri.


PROFİLLERİMİZİN YAPIM AŞAMASI. Fitilli sac kasalarımız, köşe kasa ve ayarlı geçme kasa olmak üzere tiptir. Sac kasa imalatçısı olan firmamız, tecrübeli kadrosu ile sac kasa imalatı konusunda bir hayli iddialıdır.


Fitilli ve fitilsiz, antipaslı, statik toz boyalı, ayarlı, tek parçalı olmak üzere farklı uygulamalarımız mevcuttur. LÇÜ: İmalâtın esas aksamı duvara konacak kenetlerle birlikte boyanmadan önce tartılır, ataşmana kaydedilerek yerine takılır. Ayarlı veya sabit sistem olarak iki türü olan alüminyum kapı kasası modelleri ile iç kapılar için ergonomi sağlayabilirsiniz. Sağ ve sol yönlere açılmaya imkan sağlaması, tek ya da çift kanat kapı kullanma olanağı sunması bakımından oldukça kullanışlı olması ve estetik bir görüntüye sahip olması söz konusudur.


Toz tutucu fitilli, fitilsiz olan, antipaslı statik tozboyalılar ve tek parçalı olan uygulamalar. Fitilli köşe sac kasalarımız duvar kalınlığının sadece cm’lik bir mesafesini örter ve tek. Demir kapı , pencere, camekan, korkuluk, parmaklık, sac kapı kasası vb. LÇÜ : Sökülen imalatın ağırlığı tartılarak. Bu kapı kasaları kapıyla aynı renklerde üretilebilmektedir.


DKP sacdan üretilmektedir, isteğe bağlı olarak Galvaniz sac ’dan da üretim yapılabilmektedir. Kaliteli Üretim Kalite kontrolden geçen sac kapı kasası üretimi. DKP, Galvaniz ve Paslanmaz malzemeden, tek kanat, çift kanat, sabit, genişliği ayarlanabilir, köşe kasa , fitilli, fitilsiz, binili ve binsiz kanada uygun modelleri mevcuttur.


Sac kapı kasası

Elektrostatik toz boya ile istenilen RAL kodunda boyanabilir. Fitil ve fitil, anti-antikor, statik toz boya ve tek parça gibi farklı uygulamalara sahibiz. Bulunduğunuz Yer Neresi Olursa Olsun Biz Size Bir Telefon Kadar Yakınız. Ferforje üstüne sanat işleyen firmamız, birçok alanda ferforje modelleri üreterek değerli müşterilerine satış ve montaj hizmetleri sunuyor.


Kapı Kasaları Sanayi Ltd. Geçmiş dönemlerde az seçenek barındıran bu konu, teknolojik gelişmelerle birlikte daha fazla çeşitle karşımıza çıkmaktadır. Rast gele bir firmaya yaptırırsanız pişman olabilirsiniz. Seçeceğiniz firma bu işin ehli ve kaliteli bir firma olursa her iki tarafta memnun kalabilir. Seri üretimle ortaya çıkarılan bu kapı kasaları böylece artan ihtiyaca cevap verebilmektedir.


Sac kapı kasası

TSE ve uluslar arası normlara göre sac kapı kasası imalatı yapmaktadır. Halen Ostim Organize Sanayi Bölgesinde sac ,kesim, büküm, pres, demir çelik mamülleri imalat ve satışı, çelik kapı , kapı kasası ve yangın kapısı ana sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Duvarın en ölçüsüne göre ayarlanabilen, fitilli, fitilsiz sac kapı kasaları ile köşe pahalı ve köşe pahasız sac kapı kasalarının üretimini yaparak istenilen talebe göre sac kapı kasaları pazarlamaktayız. Bu işlem için genellikle mm Sac kullanılsa bile bazı projelerde mm sac kullanılmaktadır.


Firmamız, yangın kapıları , Bariyer satış ve üretim Organizasyonudur. Sac kapı fiyatları bu konuda bize aradığımız yanıtı fazlası ile vermektedir. Ahşap kapılar her ne kadar alışılagelmiş kapılar olsa da, hem pahalı hem de çok dayanıklı değildir.


Ancak sac kapılar hem dayanıklılık açısından, hem de fiyatlarının daha uygun olması. GÜR METAL KASA SAN LTD ŞTİ satış sonrası hizmet ve destek de vermektedir. Firmamız ‘ sac kapı kasası ’ konusunda kaliteden ödün vermeden üretim gerçekleştirmektedir. Her ölçüye uygulanabilir olması da bu tarz kapı kasalarının en büyük artılarından biridir.


ADRES Örnek Sanayi Sitesi 8. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Saç Bakımı Saç Şekillendirici. Ve üzeri yatay ve dikey takviyelerle desteklenmektedir. Sitemizden kapınız için tüm aksesuarların seçimini yapabilirsiniz.


Dilediğiniz tüm ölçülerde yangın kapısı ve metal- sac kapı imalatımız vardır. Siparişiniz günde teslim edilir. Yılların verdiği güven ile siz müşterilerimize hizmetimizi sürdürmekteyiz.


Standartlara uygun ve onaylı malzemenin kullanılması son derece önemlidir. SACTAN BÜKME KAPI KASASI YAPILMASI VE YERİNE KONULMASI. Kime DESTEK KALIP MAK HÜH İNŞ TAH İML İHR TİC LTD ŞTİ. Hızlı üretim için ahşap malzemenin yerini sac malzeme almaktadır.


Sac kapı kasası

Makineler ile seri bir şekilde üretimi gerçekleştirilen sac kapı kasası esnek yapısıyla tercih edilmektedir. Artık yapılarda artan ihtiyaca bu şekilde çözüm bulunmaktadır. Teknolojiden faydalanan, uzman ekibe sahip olan, ekonomik çözümler sunan, gerekli üretim izinlerine sahip olan ve garantili hizmet sunan firmamız siz değerli misafirlerini beklemektedir.


Eskişehir Makaslı Makina Metal Pres İşleri San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar