6 Aralık 2016 Salı

Feng shui çocuk odası

Isı ayarını istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bir odaya sahip olunmalı. Erkek çocuklar için doğu pusula yönü özellikle elverişlidir. Plastikten mümkün olduğunca uzak dur, ahşaba olabildiğince yer ver.


Ayrıca yün, keten gibi doğal materyalleri de bol bol kullanabilirsin. Mavi veya gri tonlar soğuk renkler olduğundan ve çocuklarda güvensizlik duygusu yaratabildiğinden, çocuk odalarında baskın renk olarak kullanılmamalı. Yatak odası için feng shui ayrı bir önem taşır. Bu nedenle giysi dolapları da başka bir odada yer almalıdır. Kırmızı, turuncu, pembe, bordo gibi renkler yatak odaları için ideal feng shui renkleridir.


Bir yetişkin olarak, çocuk odasını mükemmel bir şekilde dekore etmek öyle göründüğü gibi kolay değildir. Bu renkler çocukta güven duygusu yaratırlar. Mavi ve gri tonları ise çocukta güvensizlik hissi yaratmaktadır. Yaşadığımız mekanda, çevremizde bizi etkileyen ve devamlı hareket eden kozmik, metafiziksel enerjiler var.


Feng shui çocuk odası

Feng shui ’nin sözlük anlamı rüzgar ve su. Bu enerjinin adı ise ‘chi. Bir anlamda oturma odanıza hafif bir makyaj etkisi de diyebiliriz… İş, çocuklar , okul sonrası aktiviteleri ve.


Belkide en önemlisi uyumlu çocukların odaları ders çalışmaya teşvik edici ve okulda başarıyı destekleyicidir. Yatak kişinin guasına göre doğru yöne yerleştirilmelidir. Duvarlarda açık toprak tonlarını kullanmalısınız. Feng Shui ailenizle yapabileceğiniz başlı başına bir etkinliktir. Peki o odaları nasıl oluşturabiliriz?


Oda akşamları yatmadan önce mutlaka toplanmalı. Dağınık odada enerji akışı bozulur. Bu da kaliteli bir uykuyu etkiler. Buna göre özellikle çocuk odaları iyi enerjisi olan alanlara konulur.


Bebeğe Hazırlık Hamilelik Bebek Bakımı. Bir gün bir partide, Anne Marie bir Çinli arkadaşına bir çocuk sahibi olabilmek için her yolu denemeye hazır olduğunu söylediğinde, arkadaşı ona bir feng shui uzmanına başvurmasının yararlı olabileceğini söyledi. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Yumuşak(soft)aydınlatma,dinlendirici renkler ve simetrik yerleşim dikkati çekiyor. Yatak başı, pencereye değil, duvara dayanmış.


Böylece enerjinin pencereden çıkması engellenmiş. Bebeğinizin odasını mümkünse evin ‘ Çocuklar ’ veya ‘Yaratıcılık’ yönünde seçin. Küçük odalar için dekorasyon örnekleri çocuk odası dekorasyon örnekleri görselleri. Simli Boya Nasıl yapılır ? Duvar dekorasyonu sınır tanımayan seçeneklere sahip. Akdeniz usulü Makarna Çorbas.


Chi, atmosferde sessizce ve görünmeden sürekli dolaşmaktadır. Oturma odanızı rahat ve sade döşemeye dikkat edin. Bu hem sizi hem de oturma odanızı paylaştığınız aile bireylerini veya misafirlerinizi rahatlatacaktır. Ancak yatak odasının penceresi fazla küçükse veya hiç penceresi yoksa, odaya taze havanın girmesi zorlaşır, güneş girmez.


Aynı zamanda kullanıldığı her alanda ferahlık ve huzur getiren çok özel bir renk tonudur. Yeşil aynı zamanda büyümeyi temsil eden bir renktir, dolayısı ile çocuk odaları için son derece uygundur. Fengshui ile hayatınıza aşk katın. Odanızda yatağınızı yerleştirirken, yatağın bir kenarını duvara değecek biçimde konumlandırın. Bir Kaç Doğal Malzemeyle Karaciğer Yağlanmasını Önlemek.


Yatağınızı kapıya paralel olarak konumlandırabilirsiniz. Kuşburnu Çayı İçmeniz İçin Önemli Sebep. Batı yönünde konumlandırılmış oturma odası çocuklarla ilgilidir, çocuk sahibi olmak istiyorsanız ya da çocuğunuzla problem yaşıyorsanız, pastel renkler seçilmelisiniz.


Feng shui çocuk odası

Mobilyalarınızda beyaz renkler kullanılmalısınız. Dekorasyonda metal aksesuarlar seçebilirsiniz. Feng Şui, rüzgâr ve su anlamına gelen, doğada var olan yaşam enerjisini, yaşanılan mekânlarda harekete geçirme yöntemlerini gösteren eski bir Çin öğretisidir. Burada en önemli faktör insan yaşam alanı doğal yaşamın bir parçası olarak nitelendirilmesi. Gün ışığı rengine yakın ışıklar ile odaları ne çok parlak ne de çok karanlık olmayacak şekilde aydınlatmak gerekir.


Ayrıca gün ışığı zamanında da ışığın ev girmesine izin verin. Bu felsefe aynayı kesinlikle yatak odasında bulundurmuyor. Yin (sakinlik, durgunluk) olması gereken bir yatak odasında aynalar, ortama Yang (canlılık, aktiflik) enerjisi sağlar” diyor. YATAK ODASI ,en önemli detay odada ayna bulundurmamak. Ayna varsa önüne paravan getirilebilir.


Işık ile özdeşleşiyorlar. Bu sebeple yatak odasında aydınlatmanın da ışık şiddetinin düşürülmesi gerekiyor. Dimmerli elektrik anahtarları tercih.


Curtain hides your storage area from view.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar