27 Aralık 2016 Salı

Raylı garaj kapıları

Raylı garaj kapıları

Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı. Demir Doğrama sanat demir olarak istanbulda hizmet vermektedir.


Tavana takılan, zincir ya da kemere monte edilmiş raylı motor (daha sessiz). Stor kapılara özel aksiyel tüp motor. Bahçe kapıları İstediğiniz görüntüde yapılması mümkündür ve istediğiniz özelliklerin eklenebilmesi mümkündür.


Tüm kapı sistemlerimize otomatik sistem eklenebilmektedir. Böylece estetikten vazgeçmeden konforu da yaşamaya devam edebileceksiniz. Uygulama alanları, bahçe, kapalı ve açık otopark kapıları , demir yana kayar kapılar içi motor sistemleri. Fabrika giriş kapıları , site giriş kapıları. Otomatik Bahçe Kapıları ile ilgili yerinize en uygun çözümler için lütfen bizi arayın.


Raylı garaj kapıları

Galvaniz kaplama çelik ray. Sızdırmazlık sağlayan lastik conta. Standart çizgili veya dekoratif panel seçeneği. Oldukça şık tasarımı ile kullanım alanı giderek genişleyen seksiyonel garaj kapısı , çoğu yerde gördüğünüz tavana doğru açılan kapı modelidir.


Yukarı doğru hareketi elle manuel şekilde yapılabildiği gibi bir motor yardımı ile de yapılabilir. Raylı Demir Araç Kapısı yani bir başka değişle raylı ferforje garaj kapısı , eşsiz tasarımları ile dökme demire can veriyor. Balkon korkuluk modelleri geçmişten bu yana üretimi sanata dönüştürülmüştür.


Ferforjenin en iyi hali, garaj kapısı. Dekoratif garaj kapısı yükseklik ölçü detayına göre cm’lik dönüş mesafeleri ile çalışmaktadır. Konyada kepenk,otomatik kepenk,motorlu kepenk Konya,Kepenk tamiri,kepenk tamircisi Konya,kepenk tamiri tamiratı tamircisi,otomatik alüminyum kepenk,motorlu çelik kepenk, otomatik garaj kapısı , garaj iş yeri kepengi,dükkan mağaza kepenk,alüminyum kepenk,renkli kepenk,,çelik kepenk,işyeri kepenk,kepenk fiyatları,otomatik kepenk. BFT Deimos BT A 6KG YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORU KİTİ. Kontrol Üniteleri Fiyat Listesi.


Bariyer Sistemleri Fiyat Listesi. Ray Otomasyon olarak sektörde lider firma olmayı hedeflemiş ve bu doğrultuda ilerlemeye devam etmekteyiz. DVD Film Blu- ray Poster, Afiş, Hatıralar, Sinema TV Tümünü Gör. Yoğun çalışma performansı ile giriş çıkış yapan araç sayısı sınırı olmaksızın, durmadan çalışabilme özelliğine sahiptir.


Kayar raylı sistem sayesinde pratik kullanım imkanı sağlar. Perdenin açık tutulması istendiğinde yana kaydırılır. Teleskopik raylı raysız kapı s. GARAJ KAPILARI - PANEL Kapa.


Elektronik Silah Depoları. Garaj ve Hangar Kapıları. Günümüz teknolojisinde Toplu konutlar, apartmanlar, villa vb. Sürgülü kapı sistemleri kullanılmaktadır. Otomatik kayar bahçe kapıları ray üzerinde hareket eden kapılardır.


Genellikle, apartman girişlerinde, villalarda, iş yerlerinde, stadyumlarda, büyük kapı girişi olana yerlerde özellikle okullarda kullanılmaktadır. Güvenlik Dedektörlerinde KAMPANYA ! Genel olarak raylı bir sistem üzerinde bulunan ve kayar bir biçimde açılan kapılara raylı kapı sistemi denmektedir. Bu kapı sistemleri çoğunlukla bahçelerde kullanılmaktadır.


Tüm garaj kapısı ray aksamı ve yaylar galvanizlidir. Kullanılan garak kapısı motorları son teknoloji ürünü olup, elektronik olarak programlama özelliklerine sahiptir. Koray Tel ve Çit Sistemleri.


Sitemizde bir çok ,ferforje bina giriş kapısı ,ferforje. Kapı boyu 3yükseklik metre. Teklif Almak için Lütfen Tüm Boşlukları Doldurunuz. Yangın Kapıları ,Yükleme Rampası ve Körükler,Otomatik Panjur ve Kepenk,Pvc Hızlı.


SEKSYONER KAPILAR VE YATAKLAMA ÇEŞİTLERİ. Bahçe Kapısıda genellikle ray üzerinde kayan tek bir kanat mevcuttur. Motor takıldıktan sonra, bir TaHoma box ekleyerek garaj kapınızı akıllı telefonunuzdan kontrol edebilir, kapınızın kapalı olup olmadığını kontrol edebilir, komşularınız veya teslimat sürücüleri için bahçe kapısını açabilirsiniz vs.


Motorlu bahçe kapısı , bağlantılı bahçe kapısı ! Derece Bahçe Kapıları olarak ayırt edilebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar