15 Aralık 2016 Perşembe

Şap altı ses yalıtımı

Şap altı ses yalıtımı

Topuk sesi , yürüme sesi , masa sürtme sesi , çocuk koşma sesinin alt katlara gitmesini engeller. Zemin ses yalıtımı konusunda oldukça başarılı olan kauçuklar, ayrıca darbe emici özelliği de barındırmaktadır. Havalandırma kanalları, mertek altı çatı arası , duvar arası ısı yalıtımı ve ses yelıtımı , şap altı ses ve ısı yalıtımı , parke altı ses ve ısı yalıtımı , klima iç aksamı , frigorifik. Komşunuzun sesi size gelmesin.


Ses ve ısı yalıtım özelliği olan panetti ürünleri kolayyapi. Bazı ürünler Şap altında ses yalıtımı ve ısı yalıtımı sağlarken bazıları şap altı yalıtımında kullanma imkanı yoktur. Parke altı parke üstü, şap altına özel ses izolasyon malzemeleri ile darbe ve titreşimli seslerle beraber gürültüyü de engelleyebilirsiniz.


Ayırıcı özelliği sayesinde ana zemin ve kaplama malzemesi arasında oluşan. Tiles with a bitumen and special polymer-based elasto-plastomeric membrane with polyester. Bu anlamda kullanılan malzemeler darbe ya da titreşim gibi alt ya da üst kata rahatsızlık verebilecek etkilerin azaltılmasında, aşırı gürültünün engellenmesinde kullanılmaktadır. Günümüzde en büyük problemlerden biri olan daireler arası ses geçişi bazen çok üzücü olaylara sebebiyet verebilmektedir.


Böylelikle komşularınızla aranızda yaşayacağınız tartışma ortadan kalkabilir. Mantar şilteler ayrıca zemin altı , parke altı , şap altı uygulamalarında ses , ısı ve darbe emici özelliği sayesinde mükemmel bir yalıtım sağlar. Ses yalıtımı yanında ısı yalıtımı da sağlar (ısı iletkenlik değeri 033’dür.). Avrupa da uzun yıllar döşemelerde şap altı ve duvarlarda kullanılmıştır.


Zemin kauçuk levha zeminlerde titreşim emici ses izolasyonu ve yalıtımı sağlayan bu sayede alt kata giden sesleri engellemiş olan ses izolasyon malzemesidir. Diğer ses yalıtım malzemeleri ile kullanarak da daha etkili performans sağlayabilirsiniz. Bir ses yalıtımının evlerde yapılması için, öncelikli temel amaç yoğun bir şekilde oluşan sesin belli bir seviye altına inmesini sağlamak olur.


Şap altı ses yalıtımı

Katlar arasında ısı ve ses yalıtımı sağlar. Peki bu zemin için ses izolasyonu sağlayan malzemeler nelerdir ve nasıl uygulanır bunu anlatalım. Parke ve şap altında kullanılan farklı ses yalıtım ürünleri ile ciddi derecede ses geçişi engellenmektedir.


Ağır yükler altında darbe kaynaklı ses yalıtımında , dayanıklılık ve devamlılık ile birlikte en iyi performans sergileyen ürünler kullanılmalıdır. Zemin inşasında iyi bir ses yalıtımı yapmakla beraber zeminin aşırı yüke dayanımı da sağlamak zorundadır. Damtek farklı amaçlar için Kauçuk Eve Kauçuk BA yı geliştirmiştir.


Döşeme altı uygulamalarda ses yalıtımı ve akustik düzenleme sağlama özelliklerinin yanı sıra darbe emici olarak da kullanılan Echobon iki duvar arasına kolaylıkla uygulanabilir. Kullanım alanları: Echobon, parke ve şap gibi, yer döşemelerinin altında veya iki duvar arasında akustik düzenleme amacıyla kullanılır. Parke altı , şap altı veya fayans altlarında es geçişlerinin engellenmesi için zemin ses yalıtım malzemeleri kullanılarak istenilen verim alınır. Toptan ve Perakende Satış.


Ses Yalıtım Ürünü : mantarlı kauçuk levha. Mersin Temel ve Şap altı İzolasyonları. Isı yalıtım keçesi , binalarda şap altına konularak ” İki kütlenin birbirine çarpması veya kapı çarpması, ayak sesi , eşya çekilmesi, sürtünmesi gibi doğrudan katı ortamda, örneğin döşemede ortaya çıkan, bina taşıyıcı sistemine ve yapı elemanlarına iletilen, dolayısıyla katı ortam doğuşlu seslerin üretilmesine. Akustik Şilte Ses ve Isı Yalıtımı Sağlar.


Mantar ve kauçuk granüllerin karışımında oluşan akustik zemin ses yalıtım şiltelerimiz , mantar rulo şilte,zemin ses yalıtım malzemeleri, mantar şilte,mantar rulo şilte,zemin ses yalıtım şilteleri, underlay floor insulation materials ,parke altı , şap altı ,döşeme altı ,zemin şilteleri,darbe kontolü,titreşim kontrolü,gürültü izolasyonu,rubber cork. Emircork Mantar Şilte, şap , altı ,parke,zemin,topuk, ses ,izolasyonu, darve ve titreşim engelleyici şap altı şilteler, parke altı ses izolasyonu fiyatları. Polietilen esaslı bir ürün olup kendinden yapışkanlı ve yapışkansız olarak satışa sunulur.


Kat arası ve teras şap altında kullanılır. Mevcut olan halınızın altına da serilebilmektedir. Sıkıştırılmış sünger olan süngerpan ürünü hava oluşumlu sesleri engelleyen ve kauçuk mantar ile birlikte kullanımında titreşim yalıtımı sağlayan ses izolasyon malzemesidir. Kauçuk Mantar ile Birlikte Kullanılan Süngerpan. Kauçuk levha zeminlerde parke ve şap altında kullanabilecek titreşim ve darbeli seslerini engelleyen alt kata giden sesleri kesen ses izolasyon malzemesidir.


Şap altı ses yalıtımı

Fiyatları metraja göre uygun hale gelebilir. Parke Şap Altı Mantarlı Kauçuk Levha zeminde oluşan titreşimli sesleri engelleyerek alt kata giden sesin yalıtımı ve izolasyonu sağlamak için kullanılır. Bu istenmeyen sesler üst kattan alt kata geçerek rahatsızlık hissi uyandırmaktadır. Arası Üretilebilmektedir. Parke, Şap Altında Kullanılacağı Gibi Zemine Direk Olarak da Serilebilmektedir.


Lw=dB Darbe Sesi Azaltım Değerine Sahiptir. Kauçuk anti vibrasyon levhaları, zemin döşeme altı parke altı , şap altı topuk sesi ve darbe gürültü titreşim kesici emici şilteleri zemin ses yalıtım izolasyon malzemeleri. Zeminlerde parke yada şap altı ses yalıtım uygulamaları yapılabilir.


Titreşim kaynaklı sesler yada darbe nedeniyle oluşan gürültüler engellenir. DARBE SES KESİCİ POLİETİLEN LEVHA. Dinamik sertliği alındığı için katlar arasında darbe ses yalıtımı yapar. Standart kalınlıkları kullanıldığı zaman üzerine atılan şap kuruduktan sonra kesinlikle çatlamaz.


Sıvı geçirgenliği yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar