26 Aralık 2016 Pazartesi

Eksiz oluk

Uygun olan eksiz oluk metre fiyatlarımız ile oluk problemlerinize son veriyoruz. Tek parça halinde imal edip yapılacak olan yerde montajını veya satışını yapmaktayız. Zira yağmur sularını en kusursuz şekilde eksiz oluk sistemleri taşıyabilmektedir.


Bu durumun farkına varılmış ve ülkemizde de eksiz oluk sitemleri sıklık ile tercih edilmeye başlanmıştır. BÜTÜN MAMÜLLERİMİZ ( lük oluk , baca kenar sacı , duvar dibi sacları , kalkan sacları , küpeçte sacları v.s. ) mm kalınlığında çift taraflı elektrostatik boyalıdır. Nisa Metal Çatı Oluk Ankara.


Yenimahalle Çatı Oluk Çatı Aktarma. REFERANSLARIMIZ VE İŞ ORTAKLARIMIZ. Bakır, çinko, alüminyum tüm eksiz oluk kurulumu ve isteklerinize hızlı çözümler sunarak işlerinizi kolaylaştırırız. Aksa istanbul oluk firması işi aldıktan sonra müşterisinin o işi unutması farklı işlere daha rahat odaklanması için elinden geleni yapar.


Eksiz oluk

Zorlu iklim koşullarında güvenle kullanabileceğiniz eksiz oluk sistemi kar birikmesi sıcak soğuk etkilerden zarar görmemektedir. Bakır oluk diğer oluklara göre ham maddesinden dolayı çok pahalı bir oluk türüdür. Eksiz Oluk Sistemleri İçin Hemen Arayın. Birinci sınıf malzeme tercih edildiğinde galvaniz ve diğer oluk türlerine göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü olabilmektedir.


Teknoloji, güleryüz, kaliteli genç eleman kadromuzla koşar adım sektörde yola devam etmekteyiz. Kayseri’de uygun eksiz oluk metre fiyatı ile oluk problemlerinize son veriyoruz. Kayseri ve İç Anadolu bölgesinde yerinde üretim yaparak hizmet vermekteyiz.


Yapıların uzun ömürlü olabilmesi, sağlıklı konforlu ve güvenli bir ortam sağlayabilmesi için iç ve dış etkenlere karşı doğru bir şekilde korunması gerekmektedir. Bakır oluklar , çinko oluklar , galvaniz oluklar , eksiz oluklar vs. Skip to navigation Skip to content.


Firmamız eksiz oluk ve çatı sistmleri ile antalyada hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Ürün ve hizmet kalitemizi sürekli artırarak, müşterilerimizin ihtiyaclarını en iyi şekilde karşılamak için en son teknolojiyle hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yağışın bol olduğu hatta sel felaketlerinin sıklıkla yaşandığı bir yerde daha dayanıklı, oluk çapı geniş ve suyu kolaylıkla tahliye eden malzemeler tercih edilir. Genel olarak, asma oluk , gizli oluk ve eksiz oluk olmak üzere üç tür çatı oluk sistemi kullanılır. Ege Tenekecilik ve Çatı İşleri olarak İzmir eksiz oluk ve tüm çatı işleri yapmaktayız.


Bilgi Teknolojileri ve Iletisim Kur 0. Plastik oluklar yerine günümüzde en çok tercih edilen malzemedir. Oluk imalatı, eksiz oluk , çatı yapımı, çatı ustası,rüzgar gülü ve şıngıl alanında Kayseri dahil tüm Türkiye geneline hizmet vermekteyiz. Eksiz) Oluk İmalatı Çekme yağmur olukları özel büküm makinelerinde metal sacları kullanarak üretilirler. Galvaniz dere ve bakır oluk sistemleri. Yerinde üretim sistemiyle eksiz yani tek parça olarak montajı yapılır.


Ankara’da çatı oluk tamiri, eksiz oluk , mon oluk , rüzgar gülü (esmatik), galvaniz oluk , baca kenar olukları işlerimizle hizmetinizdeyiz. Geniş renk yelpazesinde Ral renk kataloğundaki bütün renkleri kapsamı altına alan eksiz oluk , yapılarınızın cephesine yenilik kazandıracaktır. Yaptığımız işlerde her zaman profesyonelliğe önem vermekteyiz.


Sizler için ilk olarak ücretsiz keşif yapıyoruz. Sonra sizlerin bütçesine uygun fiyatlar veriyoruz. Yağmur oluğu artık sıkıntı olmaktan çıktı.


Eskişehir eksiz oluk uygulama konusunda yıllara dayanan tecrübesi ile Orbay Oluk istenilen uzunlukta ve renk seçeneklerinde eksiz oluk uygulamaları yapabilmektedir. Parapet makinamızla parapetleriniz köşeden köşeye eksiz üretilebilmektedir. Parapetlerinizin gizli dere ile birleştiği noktalardan suyu içeriye almaması sağlanır. Ender Oluk , kendi adresinde kenet çatı kaplam, gizli oluk , aksesuar büküm gibi geniş bir makina parkurunu hayata geçirmiştir. Oluk çatı sistemleri konusunda karar vermeden önce mutlaka bizi arayın, uzman kadrosu ve deneyimli ustalarıyla yanı başınızda.


Eksiz oluk

Kırılmaz, Paslanmaz, Bakım Gerektirmez, Uzun Ömürlüdür. Günümüz teknolojisi ile her renkte üretilen eksiz oluk zevkinize göre renklendirilme. PVC yağmur iniş olukları , yaz aylarında gevşemekte kış aylarında sertleşmekte her ikisini göz önünde bulundurduğun zaman sürekli kontrol edilip ilaçlama işlemi yani yapıştırma işlemi yapılmalıdır.


Bu yüzden bizler bunlarla hiç uğraşmadan eksiz oluk uygulaması yaparak bu sorunları ortadan kaldırmaktayız. Bu oluk Sistemlerinin en büyük özelliği eksiz olmasıdır. Bu sayede su dilitasyonunda sorun yaşanmaz.


Eksiz oluk

EKSİZ OLUK veya EKSİZ DERE istediğiniz tüm renklerde ve sınırsız uzunlukta yapmaktayız ! Projeye göre yurt içi ve yurt dışı eksiz oluk imalatı ve montajı yapmaktayız. Bu sayfada eksiz oluk makinası makina ilanları, ikinci el eksiz oluk makinası makineleri, satılık eksiz oluk makinası makinaları, eksiz oluk makinası makine fiyatları ve 2. Firmamızın oluk işlerini ada eksiz oluğa yaptırdık ellerine sağlık anahtar teslim sorunsuz iş oldu. Bir daha ki işlerimizde tekrardan görüşürüz. Apartmanımızın büyük bir sorununu çözdüler. Başarılı bir iş yaptılar.


Alüminyum veya aluzinc kaplamalı sac malzemeden imal edildiğinden , paslanmaz. Ultraviyole ışınlarından etkilenmez ,uzun ömürlüdür. Geniş aksesuar yelpazesi ve ek parçaları ile detaya iner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar