13 Aralık 2016 Salı

Doğal havuz

Doğal havuz

Pekcan Havuz ’un son dönemde geliştirdiği sistemlerin bir diğeri de doğal (biyolojik ) havuz ve göletlerdir. Doğal havuz ve göletler hiçbir kimyasal maddeye ve klorlamaya ihtiyaç duymadan filtrasyon ve dezenfeksiyon sisteminin çalıştığı havuzlardır. Bio Havuz , yani biyolojik havuzlar , hiçbir kimyasal maddeye gerek duymadan kendi kendini temizleyebilen havuzlardır. Bitkilerin doğal filtreleme özelliklerinden yararlanan Bio Havuz , bu sayede sudaki zararlı organik maddeleri ve mikropları yok eder.


Süs, Doğal Havuz Ekipmanları Ve Dalgıç Pompalar Süs havuzları , her geçen gün daha da grileşen hayatımıza mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını hediye ederler. Belki evimizin arka bahçesinde belki iş yerimizin girişinde nefes almak ve rahatlamak için bir kaçış yolu gösterirler. Tam anlamı ile sağlığınızı ön planda tutarak tasarladığımız, tamamen doğal ve kendi kendini temizleyebilen, doğa ve insan dostu, zararlı kimyasallardan uzak, eğlenceli ve sağlıklı bir havuz için doğru yerdesiniz. Gazipaşa ilçesi, plajdaki doğal havuzları , Antiochie Ad Cragum Antik Kenti, Yalandünya Mağarası, Kral koyu gibi önemli tarihi ve turistik mekanlarıyla keşfedilmeyi bekliyor. Böylece doğal taşlar, ahşap malzemeler ile bitkiler biyolojik havuz sistemlerinde kullanılabilir.


Doğal havuzların sizi herhangi bir şeye mecbur etmediğini de özellikle belirtelim. Mesela doğal bir havuzun illa ki çevreyle bütünleşik bir gölet görüntüsünde olması gerekmez. Siz klasik tipte bir havuz tercih ediyorsanız, bu örnekte olduğu gibi köşeli hatlara sahip bir doğal havuza da sahip olabilirsiniz. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nin en önemli harikalarından biri olan bu doğal havuz , şaşırtıcı derecedeki güzelliğiyle unutamayacağınız yerlerden biri olmaya aday.


Doğal yüzme havuzu (biyolojik yüzme havuzu ), bitkilerin, filtreleme özelliğinden faydalanarak klor, ozon gibi kimyasal madde kullanımına gerek duymadan, doğal yollarda temizlenebilen havuzlardır. Misyon kısaca, kurumun kişiliği, kimliği ve varlık nedeni olup kuruluşun “varlık sebebim nedir? Hamilton Pool Preserve Hamilton Pool Preserve adı verilen bu doğal havuz bir yeraltı nehrinin kubbesinin binlerce yıl önce büyük bir erozyon sonucu çökmesi sebebi ile meydana geldi. Karadeniz de, kayalıklar arasında doğal havuz , daha iyisi yok. Doğal havuz yapımı öncesinde gerekli ölçümler ve analizler yapılır ve ardından işlemlere başlanır.


Kısa sürede yapılabilen doğal havuzlar için özel bitkiler seçilir ve bu özel bitkiler sayesinde istenen çeşitlilik sağlanır, suyun kendi kendini temizlemesine yardımcı olunur. Yapay gölet sistemleri esasında doğada var olan doğal göl ve göletlerin uzmanlar tarafından doğanın taklit edilmesi ve kontrol altında bir özel yapay gölet oluşturulmasıdır. Biogol havuz olarak dünya standartlarında biyolojik filtre sistemleri imalatı gerçekleştiren üreticilerin ürünlerini tercih etmekteyiz.


Doğa harikası havuzları görmek istiyor musunuz? Dünyanın en güzel doğal havuzlarını sizler için bu yazımızda tanıtıyoruz. Dayanıklı, kalın polietilen malzemeden imal edilen dekoratif doğal gölet ve süs havuzu haznesi.


Delinme, yırtılma, kırılma gibi mekanik etkilere ve korozyona, UV ışınlarına dayanımı çok yüksektir. Dünyanın dört bir köşesine dağılmış, Asya’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Afrika’ya kadar pek çok kıtada ve pek çok ülkede doğanın bizzat kendisi tarafından inşa edilmiş harika havuzlar mevcut. Hatta öyle ki bu havuzların bazılarında yine doğal kaydıraklar bile var! Biopark Biyolojik Havuz Sistemleri Ltd. Avusturya’da bulunan Rabags teknolojisinin Türkiye lisans haklarını satın alarak kuruldu.


Kanada’nın Edmonton şehrinde gerçekleştirilen ‘Borden Natural Swimming Pool’ projesi, bu türden doğal yöntem tercih edilen bir havuz. Yaklaşık milyon dolar harcanan bu havuzda sıfır klor var. Bu havuzda onun yerine su bitkileri, plankton ve özel bir filtreleme sistemi kullanılmış durumda.


Bu havuzlar o kadar temiz ki istenirse doğal yaşamın örnekleri bu havuzların içinde yaşayabiliyor. Balıklar ve su bitkileri yüzerken size eşlik edebiliyor. Seva, her türdeki havuzdan edindiği deneyimi ve mühendislik konusundaki farkını bugün, nitelikli biyolojik havuz ve göletlerde de kullanıyor. Havuz Şelale Ve Dekorasyon Sektöründe Yıllık Tecrübemiz Ve Sıradışı Tasarımlarla Kalite Ve Güvenin Adresiyiz.


Yüzme Havuzu Doğal Taşlar. Tıpkı doğal bir göldeki gibi ekosisteme sahip olan Bio Havuz , bu ekosistemi meydana getirecek şartları hazırlayan çeşitli özelliklerdeki taş katmanlarını da içerir. Oluşan ekosistemde sadece zararlı bakteri ve mikroplar değil, yosunlar da barınamaz.


Doğal şelale kaya dekorasyon dalında her türlü çalışmalarımız mevcuttur. Sizleri doğaya davet ediyoruz. Kayalıklar içine oyulmuş, tertemiz ve berrak suyuyla doğal bir havuz görünümünde olan Thassos Adası’ndaki Giola Lagünü içinde yüzmeye ne dersiniz?


Zeus’un Afrodit için yarattığı bir havuz olan Giola’da güzelliğin kraliçesi Afrodit yüzüyormuş. Bunlardan iki doğal havuz özellikle yeni yüzme öğrenenler için idealdir. Plajı ve Kahyalar beldesinde de Kahyalar Plajı vardır. Meksika’nın doğal havuzu “Hierve al Agua” Şimdi size daha uygun fiyatlı bir havuz önerimiz var.


Meksika’nın Oaxaca kentinde bulunan bu mineral su kaynaklarının oluşturduğu havuz yapı olarak Pamukkale’deki travertenlere benziyor. Ama yüzme havuzları klorla temizlenmek zorunda değil. Moncada bölgesindeki bu harika havuz , doğal filtre malzemeleri ve bitkiler yardımıyla temizleniyor.


Doğal havuz

Doğal taşlar bilinen en eski inşaat malzemelerinden birisi olması nedeniyle binlerce yıldır insanlar tarafından değişik biçimlerde ve fonksiyonlarda kullanılmış ve önemini koruyarak günümüze ulaşmıştır. Dolphin Bio-S model havuz robotu doğal ve biyolojik havuzlarda kullanılabilecek ilk ve tek havuz robotudur. Kalitesi ispatlanmış Dolphin teknolojisi ve dizaynının birleştirilmesiyle ve doğal ve biyolojik havuzlara özel değişiklilerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar