5 Aralık 2016 Pazartesi

Aldoks alüminyum doğrama

Diğer alternatif ürünlere kıyasla daha ekonomik olan bu sistem, kullanıcı için avantaj sağlamaktadır. ORTADOĞU ALUMİNYUM’u kurdu. Hatta günümüzde bu sistem, yoğun bir şekilde birçok yapıda kullanılmaktadır.


Dayanıklı yapısıyla işyerlerinin büyük ölçüdeki doğrama işlerinde tercih edilmektedir. Ev veya ofislerin pencere sistemlerinden başlayarak kapılarda dahil olmak üzere her türlü çalışmalara uygun şekilde alüminyum doğrama yapılabilmektedir. Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel imal etmektedir. S-Yalıtımsız Kapı ve Pencere Sistemi.


Alüminyum Mimari Sistemler. Evinizde, iş yerinizde, bahçenizde, yazlığınızda, dağ evinde ya da bağ evinde bulunan evinizin kapı ve pencere sistemlerini yaparken veya yaptırırken yapacağınız tercihler, evin ısı ve nem oranından, havalandırmasına ve hatta evin değerinin artmasına kadar onlarca etkiye sahiptir. Firmamızda C, aldoks ve tuba sürme seri profil kullanılmaktadır. Profiller naturel renkte yada tercihe göre istenilen renge boyanabilmektedir.


Isı yalıtımlı olanlarıda mevcuttur. ALDOKS GENİŞ DİK BAĞLANTI. Sipariş ve talepleriniz için ürün barkod kodunu öğrenmek üzere aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz. Cyalıtımsız profiller, aldoks yalıtımsız profiller gibi farklı alüminyum profillerinden meydana gelmektedir. Organize Sanayi Bölgesi 8. KORKULUK VE KÜPEŞTE SİSTEMLERİ.


EW-Isı Yalıtımlı Kapı Pencere Sistemi. CVitrin Doğrama Sistemi. Günümüzde maliyeti biraz yüksek olduğu için genellikle evler dışında iş yerlerinde tercih edilmektedir. Katlanır Cam Balkon, balkonların özelliğini kaybetmeden yaz ve kış aylarında kullanımı kolay, güvenlik açısından sağlam, temizlik açışımdam rahat görüntü açısındandan şık ve estetik bir sistemdir. Kurulduğundan bugüne kadar İnterduş markası ile imalatını yaptığı duş ve küvet kabinleri, duş teknesi, jakuzi, hidro masajlı küvetler, buhar banyosu, Türk hamamı fonksiyonlu duş üniteleri ve banyo dolap üretimini.


Aldoks alüminyum doğrama

Yunan sürme ve alüminyum vitrin doğrama sistemleri yapıyoruz. Pvc Plastik doğrama , kapı, pencere ve sürme sistemleri, panjur ve kepenk sistemleri, kapı ve pencere için sineklik sistemleri. Kapı, pencere, pivot ve vitrin doğramaları imalatında kullanılan Yalıtımsız alüminyum doğrama serisidir. Süleyman Demirel Bulvarı Sinpaş İş Modern San. Maliyeti diğerlerine göre en düşük olanıdır.


Piyasada bulunan C6 aldoks gibi yalıtımsız profillerin birçoğu alüminyum profil sayesinde oluşturulmaktadır. Oldukça kaliteli bir üründür ve. PARÇA KOMPOZİT VE EBATLAMA.


Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen. Merdüm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen. Malzemeyi temin etmeniz durumunda fason imalatınızı metre usulü fiyatlandırarak hizmetinize sunmaktayız.


C-alüminyum doğrama , kapı, pencere ve iş yerlerinizde aldoks profil sistemlerine alternatif olarak uygulanabilecek olan profil türüdür. Wsisteminde ısı geçirimi Uf: 1. PA su geçirimsizlik değerini sağlamıştır. Ofis Bölme ay önce Sabitlenmiş Yazı. Lütfen bu iletişim bilgisi hakkındaki sorunu ,aşağıdaki formu doldurarak bize rapor ediniz. Değişiklik hakkında geri dönüş alabilmek için lütfen mail adresinizin doğru girildiğine emin olun.


Aldoks alüminyum doğrama

Defa Okundu (Yorum Yapılmış). Bu iki üründe tarafımızdan uygulanmaktadır Cam kapılı uygulamalarda tamamlayıcı bir üründür. Aldoks Tema Menteşe (Bursa) Read More. Görsel olarak çok estetikdir. Bugün fabrikalar zamanında el testeresiyle alüminyum doğrama yapan kişilere profillerini sundular.


O zaman da şikayet vardı. Bugün teknoloji bu derece yükselmiş iken yine aynı şikayetler devam ediyor. Sürekli artan müşteri portföyüyle birlikte zaman içinde hızlı ve planlı bir büyüme göstermiştir. Alibeyköy alüminyum doğrama firması olarak, c Alibeyköy alüminyum doğrama aldoks Alibeyköy alüminyum doğrama Alibeyköy dükkan alüminyum doğrama Alibeyköy alüminyum doğrama fiyatları uygulanacak yerin özellikleri göz önünde bulundurularak deneyimli ekibimiz ile ölçü alınıp değerlendirme yapıldıktan sonra gerekli üretim aşaması ve montajı yapmaktayız. AFRİKA SERİ DOĞRAMA PROFİLLERİ.


Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Aluminyum doğrama pvc pencere sektörü yaygınlaşmaya başladıktan sonra daha çok işyerleri için tercih edilmeye başlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar