21 Aralık 2016 Çarşamba

S4 parmak izi sensörü

Gear S’te parmak izi sensörü de olabilir. Gear S3’ten daha hızlı bir performans sunması beklediğimiz saatte gelişmiş güvenlik için parmak izi sensörünün de olacağı söyleniyor. Saatle ilgili yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Akıllı telefonların en önemli güvenilik donanımlarından birisi parmak izi okuma sensörü.


Arka tarafta bir LED flaş ve tek bir kamera var. Samsung Galaxy Tab SBu Videoyla Sızdırıldı. Galaxy Siçin parmak izi okuyucu sensörü üretiminde sıkıntılar yaşayacak. Daha önce birkaç kez parmak izi sensörü olup olmayacağı yönünde hakkında haberleri çıkan Galaxy Sde yeni bir söylentiye göre. Parmak İzi Sensörü Orta ve Düşük Segment Modellerde de Yaygınlaşacak yıl önce.


Son yayınlanan raporlar tedarikçilerin konuşulan stratejilerini ortaya çıkardı. Bu sensör telefonun arka kısmında kemeranın yanındaki flaş kısmında bulunuyor. Sensör aktif hale geldiğinde kırmızı ışık yanacak.


S4 parmak izi sensörü

Bu özellikler arasında ise en dikkat çeken parmak izi tarayıcısı olabilir. Bu yöntem şifre girmeye göre hem daha hızlı hemde daha güvenli. Parmak izi teknolojisi ile hatalı şifre girme sorunları ortadan kalkıyor. Dokunmatik parmak izi sensörü cihazınızı bir saniye içerisinde güvenli şekilde açmanızı sağlar. Artırılmış güç Şimdi daha fazla multimedya kullanmak ve oyun oynamak için daha uzun ömürlü pile sahip.


Ben Skullanıcısıyım ancak funboy değilim. Cihazımdan memnunum fakat ios işletim sisteminin stabilitesini ve yazılım donanım uyumunu seviyorum. Evan aynı zamanda Galaxy Tab Skalemiyle Skalemini karşılaştıran bir görsel paylaşmış. Yeni kalem daha ince ve parlak. Tablette bir parmak izi sensörü olup olmayacağı ya da yan tarafına mı yerleştirildiği henüz.


Resmi kayıtlarda görünen model, Galaxy Note 9‘u yalnız bırakmayacak gibi duruyor. Hepsine ek olarak yerleşik bir parmak izi okuma sensörü karşımıza çıkacak gibi duruyor. Touch ID isimli teknoloji sayesinde telefonun ekran kilidi parmak iziyle açılıyor ve parmak izi sensörü home tuşunun üzerinde yer alıyor. Access Controller Store US $28.


LED(beyaz) flaşa sahiptir. Telefondaki dosyaları kolayca bulmak için Galaxy Note Note Neo ve Note 10. Gerek parmak izi sensörü ,. Apple‘ın parmak izi sensörü ile ilgili olan bir patenti alması, bu iddiaların doğruluğunu arttırır nitelikte.


Patentin içeriğine göre iCihazlar kullanıcıların parmak izlerini algılayacak. Güvenlik sistemi için geliştirilen bu teknoloji sayesinde, parola konulmuş iCihazlar kullanıcıların parmak izleri ile açılabilecek. Smini den fazl birsey beklemiyorum.


Yayınlanan görseller cihazın ön ve arka tarafında parmak izi tarayıcısının yer almadığını gösteriyordu. Yine adından anlaşılabileceği gibi parmak izi tarayıp, kıyaslama yapan sensör. Benim telefonum Smesajlara girdiğim zaman ekran siyah oluyor arama yapınca ekran açıp kapama kendi kendine olmuyor ne yapmaliyim. HTC One Max Parmakizi Sensörü , 5. Yine en çok konuşulanlardan birisi de parmak sensörü. Peki bu Galaxy S8’in parmak sensörü tam olarak nasıl kullanılacak?


Yerleşik stereo hoparlör. Parmak İzi lockscreen Tarayıcı serin sesler ve canlı parmak izi lockscreen tarayıcı daha fazla gerçeklik katmak fütüristik animasyonlar vardır. Kameranın lekelenmesi bir yana, sensörün yeri keskin olarak belirli olmadığından, parmağınızla sensörü bulmanız da zor olabiliyor.


Açıkçası biz kullandığımız süre boyunca sırf bu yüzden parmak izi tarayıcı yerine yüz tanıma ve PIN uygulamasını kullandık. Ayrıca bu özelliğin Galaxy. S, hava nem sensörü içeren ilk akıllı telefon olmuştur.


S4 parmak izi sensörü

Havadaki nemi ölçebilir ve topladığı veriler kullanıcıya verilen hava sıcaklığı ve nemin optimum olup olmadığını söyler. Peki nedir bu göz sensörü dediğimiz şey? Tüm detaylar haberimizde.


Sisteme eklediğiniz parmak izi kaydı, ekran kilidinin yanı sıra Apple kimliği şifreniz yerine de kullanılabiliyor. Cihazın stabil bir şekilde çalışabilmesi için. Touch ID parmak izi sensörü , Barometre, Üç eksenli jiroskop, İvmeölçer, Yakınlık Sensörüi Ortam ışığı sensörü.


Bildim bileli hep miui romlara hayranım. Pil ömrünün ise tam güne çıkarılacağı söylenmekte. Ayriyeten saatte, parmak izi sensörü de yer alacak.


Tabletin ön yüzünün ise yeni bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Home butonu veya parmak izi sensörü yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar